Живой, гаденышь! А я уже на радостях два баяна порвал...Шо, таки реально ****? Пойду почитаю, такие печальные новости... 🤣🤣🤣
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Живой, гаденышь! А я уже на радостях два баяна порвал...Шо, таки реально ****? Пойду почитаю, такие печальные новости... 🤣🤣🤣
То мабуть не той пу.Той пу всрався б їхатипу щаз проехался по крымъцкаму масту И эта ***ть так скрепна за рулёмMercedes
Спочатку Хай ляже під ЛДПР, потім поміняються, а вже потім обидві під танки.Я щитаю шо вся фракция КПРФ должна лечь под танки НАТО
Єьо ******** кувалдой був. Хоч не жованим папером...На ******** это когда стреляют, а если кувалдой это как назвать?😁
Точно АПАшка, 30 лет не видел!Вокруг АПА 5д крови как от стада баранов
То подранок відповзав. Жаль там снігу нема, на снігу ще драматичніше виглядає.Вокруг АПА 5д крови как от стада баранов
Тому, що там тільки один баран був, максимум - два. Яке це стадо...А чому "как"...?
Собак судити маємо? За те що *****и своїх здохлих не забирають?Станісваловіч, я не знаю, в курсі ти чи ні, але ота хєрь про заварку чаю ахмат - це військовий злочин згідно статті 113 женевської конвенції.
Якщо не віриш, можеш почитати сам.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я б на твоєму місці цю ***ню прибрав і двічі подумав перед тим, як постити щось подібне. Ти цим не допомагаєш Україні, а тільки граєш на руку *****ам, які будуть з ним носитися.
Реактивный беспилотник - это что-то новое