Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Re: Шо там у *****ов?

В России с вакцинацией совсем туго :рл: Антипрививочники приходтя на пункты вакцинации и устраивают цирк
Про дидов и ВОВ довод был просто ***** :D

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Скрепно

В России с вакцинацией совсем туго Антипрививочники приходтя на пункты вакцинации и устраивают цирк
Ну так их же ширкой спутниковской колят, а не вакцинами))
В Украине антипрививочников может еще больше чем у них, у них же нация рабов - сказали спутник (который нигде и никем не признан), значит спутник. И все колят молча. А вот такую ненормальную показывают как вообще конченную)
А украинцам Файзер подавай.. и ****о им ты так просто не уколешь, как на росии.

Ну якби я мав таку можливість - я б змінив.
Але я вже застарий для особистих кардинальних змін.
Тому змушений пристосовуватися до українського режиму життя.
"я вже застарий, мушу" - це відмазка, заспокоювання власної нерішучості і ліні.

Нема в мене відповідей, одні матюки... Я охрініваю від своїх сусідів, які репетували за Зеленського, а тепер репетують за ОПЗЖ, і навіть на думку їм не спадає що до Харкова від кордону з РФ всього пару годин на танках...

згодна. Порох винен. охлос

70% страны *****асов? Так европейцам и отвечать? Не хотелось бы, т.к. они знают что и я оттуда тоже :ги:
А то, что я во время войны не голосую(и не смотрю) за клоунов, не смотрю российское и не ездил в рф на зароботки, а все виндовсы, линуксы, гуглы и ютубы у меня лет 10 как на английском - им уже не интересно, ибо я - меньшинство.

73% *****асов. 25% это не меньшинство, а те, которые думают и делают. я надеюсь на это. имхо

73% *****асов. 25% это не меньшинство, а те, которые думают и делают. я надеюсь на это. имхо
У нас просто коллектив инженеров, и для всех 73% - это больше чем 25%, итого 25% - обречены. :збентежений: ... мда, прозвучало пессиместичненько, но как-то так :D

Розумні люди розуміють,що для того,щоб щось мати,стати заможним і не залежним, потрібно іноді досить тяжко попрацювати і головою,і руками,і ,можливо,не один рік.
Не розумні люди хочуть все і відразу,вони вірять,що можна "не напрягатися" і отримати бажане "на халяву" так би мовити.Нічого не робити а чекати,що хтось все за них вирішить і зробить.А таке буває тільки в казках.
А потім жалітися одне одному,як вони погано живуть та які бідні.
Попередня влада показала,що жити можна набагато краще,але треба "напрягтися" і працювати.
Але знайшовся такий-собі "Лєнін",який сказав - не напрягайтесь,я вам усе дам.Ну і більшовики дружно кинулись "експопрііровать експопріаторов".Грабь награблєнноє.
Тепер знову всі бідні.Ну і слава богу.

будуть ще б!дн!щ!.

Рекомендую всем кто патриот, за Украину,заходить на ютуб и под роликами любыми коменты размещать.

Начинать "Слава Украине!Слава Україні!" :україна: :yahoo::yahoo::yahoo:
Это не то что вредный, а просто глупый совет. Любой комментарий и даже дизлайк улучшает ротацию видосика.
Лучше на гнилые каналы не переходить и не репостить. Тема с жалобами - не работает, т.к. модерация рунета проходит в мАцкве. Максимум - забанить отображение канала у себя в акке, чтоб в персональные рекомендации не падал.

Любой комментарий и даже дизлайк улучшает ротацию видосика.
Помню поздравление куйла на новый год, сначала они отключили комментарии, а за тем и лайки з дизлайками (последних было 90%)) Зато видос был топ в Украине по просмотрам после зеленого или пороха)))

А лайкать и подписываться нужно на укр.контент, даже если вы его там особо и не смотрите, но подписка вам мешать не будет, а вот авторов отлично замотивирует...

Розумні люди розуміють,що для того,щоб щось мати,стати заможним і не залежним, потрібно іноді досить тяжко попрацювати і головою,і руками,і ,можливо,не один рік.
Це майже абсолютна істина.

Не розумні люди хочуть все і відразу,вони вірять,що можна "не напрягатися" і отримати бажане "на халяву" так би мовити.Нічого не робити а чекати,що хтось все за них вирішить і зробить.А таке буває тільки в казках.

А потім жалітися одне одному,як вони погано живуть та які бідні.
Знову правда.

А далі починається маячня.
Попередня влада показала,що жити можна набагато краще,але треба "напрягтися" і працювати.
Здогадуюся, на кого Ви натякаєте. Якщо вірно здогадуюся, то пишете маячню.

Нотомість знаю, яка саме влада це показала. Влада, що була в США за часів Трампа.

Але знайшовся такий-собі "Лєнін",який сказав - не напрягайтесь,я вам усе дам.Ну і більшовики дружно кинулись "експопрііровать експопріаторов".Грабь награблєнноє.
Тепер знову всі бідні.Ну і слава богу.
Якщо лапки прибрати з партєйного поганялова, то правда вийде. А з лапками - мячня.

А далі починається маячня.
Ну,для кого можливо і маячня,для кого - ні,але суть в тому,що державний устрій України мало чим відрізняється від державного устрою Росії.У *****ів просто олігархат очолив путін,і вони(олігархи)його тримають,як "мебель",а в Україні олігархи обирають собі таких клоунів,як нинішній,чи янукович.Знаю,що зараз - А ПОРОШЕНКО!
Порошенко зійшов на пост на хвилі майдану і війни.І показав себе як офігенний господар і політик.Він спробував змінити державний устрій в Україні з олігархату на що-небудь більш перспективне.Та його тут-же знесли,бо грошей в олігархів шо зірок на небі,всі тв-канали працюють виключно на олігархів,****омаса любить "халяву" і 95-квартал.
Для не свідущих дам пояснення,що таке олігарх.Це людина,яка дуже-дуже багата і володіє стратегічно важливими ресурсами держави.Тому може впливати на економічний розвиток оної.
Чому Порошенко не олігарх?Він дуже-дуже багата людина,але стратегічно важливими ресурсами не володіє.Тільки,хіба-що канхветами.
В Америці олігархів нема.Чому - читайте самі,кому інтересно.
Трамп - путінський дружбан,як і баба Меркель з Макароном,і якщо в Германії знову буде пропутінський канцлєр,то Євросоюз може і розвалитися.
А так в принципі да,маячня якась.

Порошенко не олігарх?Він дуже-дуже багата людина,але стратегічно важливими ресурсами не володіє.Тільки,хіба-що канхветами
Но тебе тоже конхветок насыпал, кобеляка ты наша политпросветная!

За совдепії ті хто виробляв томатний сік, ніколи його не пили, бо бачили як давляться помідори разом зі щурами... До речі виробники «смачної» ковбаси по 2,20, також нею гребували, через тих же щурів... А виробники вакцини Спутнік V не бажають нею вакцинуватись... також щось знають?
.

E6b-LDz-XXIAc-OVU6.webp

А кто есть? Или сколько?
Если вы спросите граждан США, какой процент населения страны составляют люди с нетрадиционной ориентацией (обоих плов), то большинство из них, очень кичась "свободой" и "демократией" ответят, что не менее четверти. Это будет произнесено с гордостью и представлено, как очередной триумф западной системы. Однако по факту немного не так. Лишь 4,1% американских женщин и 4,9% мужчин имели подобный опыт

Так что не 25% педерастов голосующих за руський мир а около 4%

Назад
Зверху Знизу