⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Не догонят, так согреются
"Подозреваемый Порошенко П.А. вызывается в 10:00 30 июня 2020 года в Государственное бюро расследований для допроса в качестве подозреваемого, проведения одновременного допроса и других процессуальных действий. Явка обязательна", - сообщается в Telegram-канале ГБР.
Будет ли это какое-то новое 28ое дело, или будут дурака валять по прежним 27 мышиным доёбам – не понятно.
Зелина детская обида на взрослого Порошенко уже смотрится как патология и все смешные потуги зелени и их временного союзника в этом деле жопоблока только работают на рейтинг Петруччо.
Многие считают Петруччо сбитым лётчиком, другие считают его реальным претендентом на пост 7го Президента, как бы там ни было, это хорошая наука Пороху никого не брать в плен.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ви думали, що Беня ся вспокоїть?
Кожен день тішить нас новими скандалами і новою зрадою. І ох*їти по-справжньому стає щоразу важче.
Але Конституційному суду та його главі Тупицькому це вдалося. Судді не просто хочуть допомогти Коломойському спиляти кілька десятків мільярдів гривень (насправді мова йде про 89 мільярдів гривень). Для того щоб приховати своє рішалово, їм потрібно щось ще більш масштабне, і в КСУ хочуть повністю ********* нашу банківську систему.
Наступного вівторка, 30 червня, Конституційний суд збирається знищити Фонд гарантування вкладів і ПОВНІСТЮ СКАСУВАТИ ВСІ ЙОГО ДІЇ В МИНУЛОМУ. Я навіть не можу передбачити хоча б приблизних наслідків цього рішення. Банківська система паралізована зустрічними позовами. Державні виконавці полюють на громадян і вибивають у них назад отримані з банків-потопельників гроші. Адвокати Бєні, Фірташа і Баха трусять рахунки Мінфіну, НБУ і Казначейства. Банки-зомбі десятками повстають з небуття. Судді купують собі Межигір'я з одного рішення.
Дела Порошенко - это отвлечение внимания...