Тут могла бути Ваша реклама!

Чорний екран

🔴 23:58 Повітряна тривога в Харків.обл.

Мартаsksmsms

Привіт!
Статус: Offline
Повідом.: 5
  • 🔴 23:58 Повітряна тривога в Харків.обл.
Привіти! Сталося таке, що комп'ютер видає чорний екран при ввімкненні, тобто він вмикається, але екран не реагує, для цього я виймаю шнур монітора із розетки і вставляю знов. Теж саме відбувається із декількома іграми, гра запускається, але екран стає чорним і вивести його із цього стану неможливо, тільки якщо перезапустити ПК. Підкажіть, будто ласка, з чим це пов'язано і що робити( драйвера всі наче оновлені, могла б оновити вінду до 11 версії, проте ПК не зовсім це оновлення підтримує(якась одна критерія не підходить). Якщо треба - можу розповісти з чого таке почалось, якщо це на щось вплине(((допоможіть, будь ласочка((все перепробувала

имхо, чипсет на материнке отпадает.
попробуй при выключенном ПК сильно придавить его к плате (чипсет - это самая большая микросхема на материнской плате).
это может несколько продлить его мучения на этом свете

Пасиба, попробую

комп'ютер видає чорний екран при ввімкненні, тобто він вмикається, але екран не реагує, для цього я виймаю шнур монітора із розетки і вставляю знов.
это похоже на конденсаторы. Либо на материнской плате, либо на блоке питания. Если есть друзья с похожими компьютерами то надо на недельку обменяться с кем-то блоками питания. Если у вас проблема исчезла, а у друга началась - значит конденсаторы в блоке питания. Если нет то материнская плата

Спасибо! Есть такая возможность, попробую

это похоже на конденсаторы. Либо на материнской плате, либо на блоке питания. Если есть друзья с похожими компьютерами то надо на недельку обменяться с кем-то блоками питания. Если у вас проблема исчезла, а у друга началась - значит конденсаторы в блоке питания. Если нет то материнская плата
у меня точно такое из за бп біло. потом он сгорел і я поменял. проблєма ісчєзла

Была, примерно такая проблема, периодически пропадало изображение на мониторе, полностью выключался монитор. При проверке блока питания монитора, оказались высохшие конденсаторы по вторичной цепи питания.

походу ТСа моник вообще погас((

нам же теж цікаво)

Шось я цілий місяць не намагалась розібратися з цією проблемою, і от тільки вчора монітор взагалі відмовлявся включатися, тож довелося все ж таки шось робити, і поміняла монітори і їхні кабелі із іншим комп'ютером і все чудово працює! Тож справа була у моніторі, і, на щастя, аж ніяк не з системником)))))

Шось я цілий місяць не намагалась розібратися з цією проблемою, і от тільки вчора монітор взагалі відмовлявся включатися, тож довелося все ж таки шось робити, і поміняла монітори і їхні кабелі із іншим комп'ютером і все чудово працює! Тож справа була у моніторі, і, на щастя, аж ніяк не з системником)))))
дякуємо за відповідь)

Назад
Зверху Знизу