Чому Корбана позбавили громадянства?

Статус: Offline
Повідом.: 762
Чому Корбана позбавили громадянства?

Як таке можливо?

Re: Чому Корбана позбавили громадянства?

Похуй.

а могли бы и к стенке поставить )))

А шо там лушпайка? Жив еще? А то что то не видно и не слышно этого борца ипучего.

Т.к. Жидовское отродие

Кацапське розмовляюче лайно висралося)

Если у него есть гражданство другой страны, то по закону его вполне можно лишить гражданства.

Если у него есть гражданство другой страны, то по закону его вполне можно лишить гражданства.

Ні, ще раз перечитай закон.
в нас взагалі неможна когось позбавити громадянства. Це анріал, бейбі.

Є винятковий випадок на грані фолу - це коли людина отримала громадянство на базі указу президента. Тоді президент може відмінити свій указ. Це як... родити зворотньо, бо на базі указу повинні проста видати доки, і відміна указу не викликає автомаично позбавлення. Але використовується в нас саме так.

Ті, хо отримав громадянство по факту народження - не отримували його ні яким указом, тобто - відмінити немає чього, і позбавити ся громадянства людина може тільки сама.

Ні, ще раз перечитай закон.
в нас взагалі неможна когось позбавити громадянства. Це анріал, бейбі.

Є винятковий випадок на грані фолу - це коли людина отримала громадянство на базі указу президента. Тоді президент може відмінити свій указ. Це як... родити зворотньо, бо на базі указу повинні проста видати доки, і відміна указу не викликає автомаично позбавлення. Але використовується в нас саме так.

Ті, хо отримав громадянство по факту народження - не отримували його ні яким указом, тобто - відмінити немає чього, і позбавити ся громадянства людина може тільки сама.

Читай закон и не фантазируй.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Стаття 19. Підстави для втрати громадянства України

Підставами для втрати громадянства України є:

1) добровільне набуття громадянином України громадянства іншої держави, якщо на момент такого набуття він досяг повноліття.

Закон конечно составлен криво местами противоречит сам себе, но dura lex sed lex

Читай закон и не фантазируй.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Стаття 19. Підстави для втрати громадянства України

Підставами для втрати громадянства України є:

1) добровільне набуття громадянином України громадянства іншої держави, якщо на момент такого набуття він досяг повноліття.

Закон конечно составлен криво местами противоречит сам себе, но dura lex sed lex

Там є процедура, за якою все відбувається.
Довге простирадло, але - механізм тільки один, ні кроку вправо/вліво.
Якби було інакше - в нас оптом позбавляли б усих.

Мої слова доводить те, що паспорта Корбану вже повернули. З боку закону - погранець проста вкрав паспорт тоді. Можна було б в розшук на нього подати, от я б по ржав.

Там є процедура, за якою все відбувається.
Довге простирадло, але - механізм тільки один, ні кроку вправо/вліво.
Якби було інакше - в нас оптом позбавляли б усих.

Мої слова доводить те, що паспорта Корбану вже повернули. З боку закону - погранець проста вкрав паспорт тоді. Можна було б в розшук на нього подати, от я б по ржав.

Не выдумывай, там как раз процедура не прописана, поэтому есть место для полета фантазии. И суд в таком случае вполне может стать и на сторону государства, просто наши дебилы не умеют нифига обосновывать.

Это обычная логическая ошибка - после не значит в следствие.

Конституція України:

Стаття 4. В Україні існує єдине громадянство. Підстави набуття і припинення громадянства України визначаються законом.

Стаття 25. Громадянин України не може бути позбавлений громадянства і права змінити громадянство.
Громадянин України не може бути вигнаний за межі України або виданий іншій державі.
Україна гарантує піклування та захист своїм громадянам, які перебувають за її межами.

З конституції випливає, що громадянства можна лишитись тільки добровільно

Назад
Зверху Знизу