Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
коза ностраЯк таке можливо?
хава нагила⛄;70780652 сказав(ла):коза ностра
Як таке можливо?
хава нагила
Аве Джефф Безос!Валар Маргуліс!
Т.к. Жидовское отродие
Если у него есть гражданство другой страны, то по закону его вполне можно лишить гражданства.
Ні, ще раз перечитай закон.
в нас взагалі неможна когось позбавити громадянства. Це анріал, бейбі.
Є винятковий випадок на грані фолу - це коли людина отримала громадянство на базі указу президента. Тоді президент може відмінити свій указ. Це як... родити зворотньо, бо на базі указу повинні проста видати доки, і відміна указу не викликає автомаично позбавлення. Але використовується в нас саме так.
Ті, хо отримав громадянство по факту народження - не отримували його ні яким указом, тобто - відмінити немає чього, і позбавити ся громадянства людина може тільки сама.
Читай закон и не фантазируй.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
Стаття 19. Підстави для втрати громадянства України
Підставами для втрати громадянства України є:
1) добровільне набуття громадянином України громадянства іншої держави, якщо на момент такого набуття він досяг повноліття.
Закон конечно составлен криво местами противоречит сам себе, но dura lex sed lex
Там є процедура, за якою все відбувається.
Довге простирадло, але - механізм тільки один, ні кроку вправо/вліво.
Якби було інакше - в нас оптом позбавляли б усих.
Мої слова доводить те, що паспорта Корбану вже повернули. З боку закону - погранець проста вкрав паспорт тоді. Можна було б в розшук на нього подати, от я б по ржав.
Мої слова доводить те, що паспорта Корбану вже повернули. З боку закону - погранець проста вкрав паспорт тоді. Можна було б в розшук на нього подати, от я б по ржав.
Чому Корбана позбавили громадянства?
Хуезос.Безос? ні, він грек.