Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

Статус
Тема закрита
:іржач::іржач::іржач:
Я тобі вже усе пояснив. Чи ти настільки тупий, що по шаблону із теми в тему шпариш свої висери? :іржач::іржач::іржач:
Чи ти себе вважаєш дуже оригінальним? :іржач::іржач::іржач:
Чи ти читати не вмієш? Прочитай назву теми, а якщо не розумієш української то повертайся до Тамбову... :іржач:

Підписався правильно. Бо, у моєму пості є посилання на першоджерела... Вчись хоча би читати... А якби ще у тебе мактира трішки варила, то було би зовсім добре...
Так що, гуляй вальсом! :іржач:

Це ти правильно себе оцінив. :іржач:
Так ти ще читати не навчився... Так це не моя провина... Вчись як слід, а то срана школота тут наповзла, яка читати ще не навчилася...:іржач:
А що, як у Ліпецьку закрили фабрику, так і залишився без роботи? Прийшлось повертатися до Тамбову... Ну, не скигли, попроси Пецю, він тобі якусь роботу підбере індивідуально. Наприклад займатися срачем на ХФ. Хоча, я бачу, що ти одне й те ж мусолиш на різних гілках... :іржач: За це Пеця багато не заплатить... Так що старайся, й, головне. навчись читати. :іржач:

Снова загляну в тему, когда бубочка отъедет за пределы Украины. Будет интересно посмотреть на твоё засиканое лицо))))) Но ты, главное, не отчаивайся и жди. Диды твои ждали, родители ждали, и ты жди.

У меня такое предчувствие, что не успеет. Поедет свой срок досиживать в другом месте :D

2148971c94090505b47770.webp
:клас::іржач:

почти у всех последних (за полтора года) акций "патриотов", *****енковские уши торчат.
Такое впечатление, что это ***, на что-то надеется.
Ну, що ж ти хочеш? У пецерастів образа на усіх, бо не оцінили як слід мародера. :-) Скаже їм Пеця, що Мертвечук - поцреот, будуть і за нього голосувати...

:DНагадую усім пецерастам-поцреотам, що вони у мене в ігнорі, так що не витрачайте свій **** даремно. :сарказм::цехф:

100% ! В свое время соевый не посадил Медведчука, и теперь надеется, что тот ответит ему тем же ! :відстій:

А движуха уже пошла - Ахметку на трон готовят !... :рл:
:клас::)
Так, схоже, розпочалось... Вже їхній КС відмінив декларації... Готують під себе переворот.

Кто о чем, а *****енковские стадо о гомосятины.
:D А що можно чекати від пецерастів? :D Хіба що срача себі у штанці... А пецюнчик їм на памперси грошів не дає, бо знаний мародер та й з переляку свій банк і левову частину бізнесу терміново переоформив на синочка, який успішно гуляє по мацковським барам-рестораціям. Та й синочок їм теж на памперси пошкодує коштів виділити. :D

А що можно чекати від пецерастів?
так он о тебе, ты ж тут предлагаешь свои услуги, Гоша вон и возбудился.
Предохраняйтесь педики
А пецюнчик їм на памперси грошів не дає
смешная у тебя форма деменции

Мене дуже радують найкумедніші пецерасти, у яких розвинутий склероз не дозволяє їм згадати, що вони вже давно у мене в ігнорі... :D І оскаженіло клацають по клаві, а усе даремно. Бо, не читаю їхні висери. :іржач: Клацайте по клаві, клацайте зубами, веселіть публіку. :іржач:

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу