Натравлювали, знаходить. Але не ця ***ня, інша.Оце гарна тема... Цікаво, а на замаскований "град" чи "С-300" цю ***ню ще не натравлювали? Знаходить чи ні...
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Натравлювали, знаходить. Але не ця ***ня, інша.Оце гарна тема... Цікаво, а на замаскований "град" чи "С-300" цю ***ню ще не натравлювали? Знаходить чи ні...
Яка?Натравлювали, знаходить. Але не ця ***ня, інша.
Про це сказали що казати не можна

Ну, ланцет вже розібрали, що там - відомо.Про це сказали що казати не можна![]()
проснулись. ИИ уже давно что то где то делает и типа меняет. на самом деле, вася алкоголик не сможет юзать сие чудо техники, так что для него ничего не изменится. я лично щитаю что этот ГТПЧат повлияет на мир не больше чем как ни будь другой средний сайт.ИИ GPTchat наверняка станет важным инструментом для бизнеса в ближайшие годы.
Найцікавіше полягає в тому, що для заміни людини ШІ потребує іншу людину - яка буде ставити йому коректні задачі.по роботі використовую майже кожен день, що можу сказати з позиції адміна/девопса
1. bash-скрипти пише на відмінно, іноді краще за мене, головне вірно сформулювати задачу
2. ansible-плейбуки на трієчку з мінусом, все треба ретельно переперевіряти, іноді генерує просто маячню, яка ніколи не запуститься, простіше самому написати, бо більше часу витрачається на виправлення помилок
3. sql-запити, на 4-ку, якість дуже залежить від постановки задачі, якщо точно описати б.д. та поля таблиць - то видає +/- адекватний код
Загальне враження - поки що повноцінно замінити адміна/девопса/розробника не може. Ну або буде потрібна спеціальна людина, яка буде виправляти код після chatgpt, що у більшості випадків займе більше часу ніж написати все самому.
Так, і головна проблема, імхо, це те що він не може сказати "я не знаю", а замість цього починає генерувати відверту маячню, яка не має жодного стосунку до реальних речей.
Я його курс бітка примушував прогнозувати - *** він вгадує.ChatGPT прямує на фондовий ринок – чатбот спробував прогнозувати рух акцій і досить непогано впорався із завданням
В експерименті Алехандро Лопес-Ліри, професора фінансів Університету Флориди, чатботу надали понад 50 000 заголовків новин про компанії та попросили визначити, як вони можуть вплинути на акції.
ChatGPT позначав новини як хороші, погані чи нерелевантні, після чого дослідники обчислили оцінку і проаналізували показники компаній на фондовому ринку наступного дня. У результаті було виявлено статистично значущу позитивну кореляцію між оцінками та акціями – компанії з вищими балами, як правило, демонстрували кращі прибутки, ніж, ті що мали нижчі бали.
У ще не рецензованій статті авторів дослідження вказано, що ChatGPT перевершив інші «традиційні методи аналізу настроїв», які також використовують дані із заголовків і соціальних мереж для прогнозування динаміки акцій — хоча дослідники визнають, що не перевіряли кожен із цих методів у цьому експерименті.
.....
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Может ему надо скормить тысячи статей на эту тему с разных сайтов...Я його курс бітка примушував прогнозувати - *** він вгадує.
Я думаю, я не один такийМожет ему надо скормить тысячи статей на эту тему с разных сайтов...
Он же всё таки нейросеть.
Он проанализирует данные и может с вероятностью 48 на 52 скажет что-то умное

Тому више шлось про реальні компанії та фондовий ринок, а біток - так, інфоциганщинаЯ думаю, я не один такий
тисячі статей він і сам з'їсть, якщо вони будуть в доступі, проблема в... тому ЩО там в цих статтях.
На даний момент я бачу, що ті сорси, з яких він "черпає" - ні як йому не помогають, і, скоріш за усе - більшість цих статей це тупа, упорота, інфоциганщина.
Так а куди реальніше за біток?Тому више шлось про реальні компанії та фондовий ринок, а біток - так, інфоциганщина
К тому же политически заангажированая.... скоріш за усе - більшість цих статей це тупа, упорота, інфоциганщина.
не удалось подключить. проводник в бурпсьюит не видит скрытых папок и файлов в домашней папке ******. абсолютная ссылка тоже не помогла⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Однако потом можно понять что не так и пойти уже поискать в стэковерфло. Бесплатная версия еще часто морозится посреди ответа. да. поставилось норм а подключить приблуду не удалось.по инструкции?