- 🔴 07:42 Повітряна тривога в м. Харків та Харківська територіальна громадаСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
-
Если он интеллект то он и сам к некоторым вещам может догадаться На манер необходимости для него электричества или же как обходится без него или вовсе что саме вероятно находя обходные путиПравильно, ніхто не пояснив, страху нема.
А ягбе його не буде - і шо? Це проблема?
Для людини да, а для нього навряд.
Людина має в ньому більшу потребу ніж він в людині, і грошей інвестувала в нього неміряно не для того шоб з розетки виключати.
В свободном доступе автономного и бесхозного ИИ нету. Физически это полноценный самостоятельный мозг. Условимся, что человек по своему пониманию сможет первично запрограммировать робота и пустить его в жизнь. Кто такой человек? Это вирус. Зачем, кем и когда создан, он не знает. Какие его цели? Главное - жизнь, следующее - размножение. Он делится своими умениями и развивает навыки. Агрессивно проводит соперничество между всеми другими видами и между другими людьми (спорт, умные олимпиады, войны, криминал). Портит территорию на которой живет (в планетном масштабе).Якщо довірити AI якісь процеси то можна уявити що він активує якийсь протокол, який не потрібно було активувати в цей момент, і не буде можливості вручну його деактивувати. Тільки знову ж таки не по причині що він захотів щось, а по причині людського фактора, тому що цей протокол прописала людина.
тут потрібно посилатися на агента Сміта )))Кто такой человек? Это вирус. Зачем, кем и когда создан, он не знает. Какие его цели? Главное - жизнь, следующее - размножение
Пролистайте топик. ИИ, автоматизация, классический поисковик, искусственный самостоятельный мозг - это все совершенно разные технологии.то кардинально поменяются.
GPT, я тібя узналДа там сидит индийскій програміст и строчит1
"Казав я - на хуй всі ідіть"(С)відкритий лист із закликом негайно поставити на паузу розробки просунутіших систем ШІ строком щонайменше на 6 місяців. Свої підписи під листом вже залишили майже 6000 людей, серед яких Ілон Маск, Стів Возняк та чимало інших вчених і керівників різноманітних технологічних компаній.
Він такий же неробочій. як і увесь код, що та приблуда генерує?ИБ-эксперт обманом заставил ChatGPT создать неуловимого зловреда-стилера
я бы так не сказал. возможно вы не умеете его правильно спрашивать чтобы он понимал что от не хотятВін такий же неробочій. як і увесь код, що та приблуда генерує?
а причем тут burp suite?уже в бурпсьюте...
Нє. ну з 3-го раза в нього, зазвичає, вдається, але ржаки трапляються.я бы так не сказал. возможно вы не умеете его правильно спрашивать чтобы он понимал что от не хотят
ну все равно рано или поздно приходит к правильному варианту. это намного быстрее чем искать ответ на форумах или куря мануалки. недавно предложил мне оригинальное решение о котором я не знал и делал по другому.Нє. ну з 3-го раза в нього, зазвичає, вдається, але ржаки трапляються.
Генерує код, він неробочій.
Сую йому в зад той код, питаю чого не працює.
Він каже - хе! так і не повинен! бо то хуйня, а не код! І видає інший