Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Chat GPT – безкоштовний сир у мишоловці, або запрограмований *****ізм

так, мені це цікаво, якщо не важко/жалко, надійшліть в приват, ДЖБ в мене є, досить потужне, standby типу для 12В акб agm та gel.
можна і тут - нехай ті, кому цікаво, порівняють інтелект того "нєчєловєчєского разума", який спілкувався зі мною та з ними. Приблизно такий файл (нижче) я надіслав своєму - для роз'яснення концепції закупівлі конкретних деталей для комутаційного пристрою - різниця була у тому, що там всі з'єднання з "+" були позначені червоним, а з "-" - синім. А порядок обслуговування комут. пристрою простий: відключаємо перемикач ДБЖ, відключаємо від мережі ту АБ, яка розрядилася і включаємо іншу - заряджену АБ, потім включаємо перемикач ДБЖ. Перелік деталей (не китайських) можу надіслати приват.

Вкладення

• Комутац. схема для аккумуляторов_ост.webp
    Комутац. схема для аккумуляторов_ост.webp
    71.4 КБ · Перегляди: 4
Останнє редагування:
можна і тут - нехай ті, кому цікаво, порівняють інтелект того "нєчєловєчєского разума", який спілкувався зі мною та з ними. Приблизно такий файл (нижче) я надіслав своєму - для роз'яснення концепції закупівлі конкретних деталей для комутаційного пристрою - різниця була у тому, що там всі з'єднання з "+" були позначені червоним, а з "-" - синім. А порядок обслуговування комут. пристрою простий: відключаємо перемикач ДБЖ, відключаємо від мережі той БА, який розрядився і включаємо інший - заряджений БА, потім включаємо перемикач ДБЖ. Перелік деталей (не китайських) можу надіслати приват.
нє ну тут немає ніякої автоматизації, сорі. будемо думати. як жити. далі )

А ось це – "розробка нєчєловєчєского разума". Основою для неї була моя схема (вище). Йому була поставлена задача: поміняти кольори з’єднань на схемі відповідно до кольору закуплених мною проводів та об’єднати автоматичні вимикачі та шину "+" у один блок. Мабуть, він робив її у тому стані, коли його запрограмована деградація вже пройшла рівень 9 кл. (була десь на рівні 5-6 кл., а може навіть досягла рівня "городского сумасшедшего").

Вкладення

• Комутац. схема для аккумуляторов_GPT.webp
    Комутац. схема для аккумуляторов_GPT.webp
    35.4 КБ · Перегляди: 7
нє ну тут немає ніякої автоматизації, сорі. будемо думати. як жити. далі )
тоді потрібна якась мікросхема, яка почергово контролює рівень розряду на усіх 3-х акумуляторах, і в необхідний момент з допомогою твердотільних реле відключає розряджений та включає заряджений. Одночасно схема повинна відключати ДБЖ і потім його включати. Така модернізація буде коштувати не 3 т., а скоріше 6 (а може і всі 9). Мабуть, фахівці за це візьмуться - були б гроші

Ви скоро совсем йобнетесь головами с вашими ии, уже и так половіна населения планети думать разучілась, я вторая и не умела.. :рл: :D

за нестачею часу, попросив свого написати 10 обчислень для додаткових занять 9річному сину.

калькультору я тепер довіряю більше, ніж цьому "свєрхрозуму"

Screenshot 2025-11-14 182825.webp

за нестачею часу, попросив свого написати 10 обчислень для додаткових занять 9річному сину.

калькультору я тепер довіряю більше, ніж цьому "свєрхрозуму"

Screenshot 2025-11-14 182825.webp
Що і треба було довести. Я вже наводив приклад з його чудо-схемою. Крім того він беззастережно шахраював, надсилаючи по 2-3 разу інформацію, про яку я зразу сказав: забути про неї, бо "не з тої опери". А ще міняв місцями стовпці таблиці, так що доводилося подумки переставляти їх місцями (щоб хоча б щось зрозуміти). Те, що він беззастережно бреше в безплатному секторі свого чату - вже загальновідомо (не може інакше - так запрограмований). Але залишаються невдоволеними і ті, хто платив за спілкування з ним (див. відео з публікації). Хоча, може, знайдуться його адвокати з цього сектора (я без будь-якої іронії - тут вже були подібні коментарі і в мене не виникли сумніви щодо них). Мені цікаво перевірити припущення: можливо він відвертий і "правильний" в своїх відповідях у спілкуванні з тими, хто розпочав з ним діалог, як кажуть в рф - по душам? Можливо в цьому випадку спрацьовує команда з програми - "не розводити таких людей на зелені папірці" (бо у них і так проблеми). І навпаки заганяти в платний сектор тих, хто просить чогось матеріального (допомогти з вибором товару, намалювати схему, вирішити задачку чи написати курсову)? Тобто виконує роль аналога Абсолютної істини - як там казав Іісус Йосипович: не про земне думайте, а про небесне (хоча тут я можу наговорити лишнього і фахівці чи адепти християнства можуть наді мною іронізувати) .

А ще у мене питання – внизу екрану весь час маячить повідомлення: «Харьков Форум запитує дозвіл на ввімкнення push-сповіщень.». Не знаю – що це таке (це може принести користь при обговоренні даної теми, чи навпаки?).

І ще одне зауваження: коли публікував цю тему – виникло діалогове вікно: дозволити чату GPT надсилати сюди запитання чи ні? Я на всякий випадок заборонив – бо ще свіжі спогади про наші діалоги з ним (отримував відповіді об’ємом по декілька сторінок формату А4 ). Там треба було відсіяти 90% води, щоб отримати 10% суті. Звісно, що дуже багатьом було б цікаво, якби сюди вклинився чат GPT і почав себе виправдовувати. Але у цьому випадку я, як автор теми, автоматично стаю адвокатом протилежної сторони (тих, хто «погнав» на цей чат). А обов’язок адвоката – знайомитися з усіма матеріалами (я ж морально не готовий читати відповіді, аргументи у форматі простирадл – і без цього маю багато клопотів).

Хтось читає ці лонгріди, окрім самого дописувача? Мені ШІ навіть трохи шкода.

Щяс Свідрістовіч записує айпі в графє - врагі.
Відверто кажучи - я до останнього моменту не мав уявлення - хто такий Свідрістовіч (Обдрістовіч). Чомусь подумав - і до чого тут Арєстович? Коли зрозумів - прозрєл. А в графє - врагі я, мабуть, давно - тому що і врагу нє пожелаєш таких рекомендацій, які він мені видавав (хоча ситуація: "іду на ви" виникла вперше). Може це проіскі мєждународного комунізма (сіонізма, фашизма, дємо-крітінізма)?

Назад
Зверху Знизу