Якщо в тебе не буде 16го, то ти будеш як лох без нього цілий рік ходитину, за рік купиш 16й. але ж весь 2024й будеш не як лох, а з 15м!
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
ха⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
я покупаю себе начиная с 2014 года самый крутой самсунг. стоит как айфон твой. и как то не парюсь по этому поводу. до 2014 года был самый крутой HTC но тогда времена другие были. А вот к стати жена с 2012 года покупает самый крутой самсунг, ладно я ей покупаю и не парюсь по этому поводу.Настигла мене криза середнього віку. Оскільки ферарі явно не про мене, закортіло мені купити айфона.
Подивився я на них ціни і побачив, що новий афйон одразу після купівлі втрачає третину вартості.
Тобто новий афон будет купляти тільки лох.
Отже думаю купляти собі його чи ні
Взагалі ніхто не лох якщо треба телефон то це чудовий телефон.Якщо в тебе не буде 16го, то ти будеш як лох без нього цілий рік ходити
От бульдозер як раз потрібен, щоб той про макс тягатиВзагалі ніхто не лох якщо треба телефон то це чудовий телефон.
Pro Max це напевно по ідеї якимсь режисерам для професійної зйомки. Але по факту з ними чомусь ходять пісюхи що крутять жопами в Інстаграмі. Вони використовують невелику частину його можливостей. Це все одно шо їздити на роботу на бульдозері.
написали, купуй ленд ровер)От бульдозер як раз потрібен, щоб той про макс тягати
А є такий тільки феррарі та червоненький?⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
ленд ровер...
любой каприз...А є такий тільки феррарі та червоненький?
Та він жн рожевийлюбой каприз...
для бюджетних апаратів так і роблять. А для топового це не вигідно фінансово - бо дорого залізяччя коштує.А вообще делали бы уже одну модель, и тупо лочили ее софтом. Скорости, камеры, итп. Было бы нагляднее, за кого держит компания покупателей.
та є й червоненьки - це так, для ознайомлення асортименту...Та він жн рожевий
І новий І старий буде купляти тільки лох. Коломойський взагалі з кнопочним.Настигла мене криза середнього віку. Оскільки ферарі явно не про мене, закортіло мені купити айфона.
Подивився я на них ціни і побачив, що новий афйон одразу після купівлі втрачає третину вартості.
Тобто новий афон будет купляти тільки лох.
Отже думаю купляти собі його чи ні
У него кошерный телефон, а не поэтомуІ новий І старий буде купляти тільки лох. Коломойський взагалі з кнопочним.
Почему? Поэтому. Телефоны кошерными не бываютУ него кошерный телефон, а не поэтому
Почему? Поэтому. Телефоны кошерными не бывают