Не больше чем дерево за время своего роста поглатило, в отличии от бензина.
А вот при сжегании газа в атмосфере только увеличивается объем СО2
Риторический вопрос: чем ( главным образом) была занята фрау Риббентроп в то время. когда по Берлину шастало почти ещё юное х@ло?Германия отказалась от АЭС в пользу русского газа. Что это - коррупционный сговор или мудрая дальновидность? В свете последних неадекватных действий Хуйла - на счет дальновидности немцев возникают большие сомнения.
Яка саме піч? Якщо "булер" нашого видання, то на антрацитові йому гаплик миттєво.1) Чи може ця пічь працювати на вугіллі?
Відповідно, не можна сказати, не отримавши відповідь на перше питання.2) Її ККД буде вище ніж звичайна українська пічь з цегляною кладкою?
Я мав на увазі ті що представлені в даной темі для обговорення.Яка саме піч? Якщо "булер" нашого видання, то на антрацитові йому гаплик миттєво.
Відповідно, не можна сказати, не отримавши відповідь на перше питання.
Якщо я достатньо уважно дивився, в цій темі обговорювались саме булери, та їх "родичі"... В булерів, навіть посередніх, ККД (за умови коректного режиму роботи) досить високе. Але порівнювати с цегляною піччю, мабуть, не варто - трохи ріхні речі. Булер починає давати тепло практично миттєво, але й перестає його давати майже миттєво після затухання, цегляна ж піч добре акумулює тепло, а корекція ККД з введенням до розрахунків саме процесу теплоакумуляції робить ці прибори досить різними, тож і ККД порівнювати напряму не варто. Ну, а якщо не брати до уваги акумуляцію тепла, то можно біло б сказати, що в булера ККД, начебто, вищий, але... - дивитись на початок цього посту.Я мав на увазі ті що представлені в даной темі для обговорення.
Яка саме піч? Якщо "булер" нашого видання, то на антрацитові йому гаплик миттєво.
На антраците, боюсь, сезон не нужен - одна растопка...За один сезон прогорит до дыр.
Якщо я достатньо уважно дивився, в цій темі обговорювались саме булери, та їх "родичі"... В булерів, навіть посередніх, ККД (за умови коректного режиму роботи) досить високе. Але порівнювати с цегляною піччю, мабуть, не варто - трохи ріхні речі. Булер починає давати тепло практично миттєво, але й перестає його давати майже миттєво після затухання, цегляна ж піч добре акумулює тепло, а корекція ККД з введенням до розрахунків саме процесу теплоакумуляції робить ці прибори досить різними, тож і ККД порівнювати напряму не варто. Ну, а якщо не брати до уваги акумуляцію тепла, то можно біло б сказати, що в булера ККД, начебто, вищий, але... - дивитись на початок цього посту.
Дякую!На антраците, боюсь, сезон не нужен - одна растопка...
Взагалі то, цегляна піч, якщо це не серійний клон за типовим кресленням, є суто індивідуальне явище, з урахуванням купи факторів. Серійні ж, якщо добра конструкція. здебільшого мають досить високий - десь від 60 до 80%, залежно від типу та режиму експлуатації. До речі: це напхані електронікою "Боші" та подібні, в змозі тримати режим, близький до оптимального, за будь-яких умов (окрім обезструмлення. вичайноРозумію, але є абсолютні показники ККД.
Беремо дрова з одинаковой теплотою згоряння. Скажемо 5 кг.
Мені цікаві хоча б приблизні коєфіцієнти.
Скажемо 75% до 14% (буран/цегляна пічь).
Добре. Я так розумію нема сенсу питати. Треба брати газоаналізатор та вимірювати параметри у кожному конкретному випадку.Взагалі то, цегляна піч, якщо це не серійний клон за типовим кресленням, є суто індивідуальне явище, з урахуванням купи факторів. Серіж. якщо добра конструкція. здебільшого мають досить високий - десь від 60 до 80%, залежно від типу та режиму експлуатації. До речі: це напхані електронікою "Боші" та подібні, в змозі тримати реблизький до оптимального, за будь-яких умов (окрім обезструмлення. вичайно), а будь яка піч, або ТП-котел, дуже залежать від "людського чинника" - хто скеровує процес...
?!Ну желательно чтобы дымоход был пожаробезопасный
если учесть шо 0.6-0.8 ставить на ТТ нельзя, то ...С нержой ситуация такая... 0,6-0,8 нержа стоит как 3,5-4,5 ржа...
что будет дольше служить?
блеать ну она такая красиваяесли учесть шо 0.6-0.8 ставить на ТТ нельзя, то ...))
если постараться то можно найти 1мм до 300 грн за метр0,6-0,8 нержа стоит
несколько топок - МКК- серо-коричневый цвет(((блеать ну она такая красивая