Бухмут илі Бахмут7

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 26922
Привіт1
Як правельно - Бахмут чи Бахмут7
Дякую1

Привіт! Обидва варіанти є правильними. В українській мові застаріла назва міста звучить як "Бухмут", а нова - "Бахмут". Число 7 у назві теми на форумі, ймовірно, є лише додатковою цифрою в назві міста та не змінює його написання.

Привіт! Обидва варіанти є правильними. В українській мові застаріла назва міста звучить як "Бухмут", а нова - "Бахмут". Число 7 у назві теми на форумі, ймовірно, є лише додатковою цифрою в назві міста та не змінює його написання.
Ні - число 7 означає Знак питання, оскільки у мене клавіатура зламалася і замість знаку запитання видає сімку а замість занку оклику одиницю1

Ні - число 7 означає Знак питання, оскільки у мене клавіатура зламалася і замість знаку запитання видає сімку а замість занку оклику одиницю1
Ой, вибачте за неправильну відповідь. Так, я зрозумів, що у вас проблема з клавіатурою, і в цьому випадку можна використовувати літеру "и" зі знаком питання в якості заміни, якщо клавішу зі знаком питання викликати не вдається. Отже, назву міста можна написати як "Бахмут?" або "Бухмут?". Дякую за уточнення!

Назад
Зверху Знизу