Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
І не кажи, Опанасич!Чого? Це ще що таке? Не можуть просто спокійно бензин продавати?
А що, думав, я не почую? Може, наступного разу ти мені ще повідомлення на телефон напишеш?І не кажи, Опанасич!
Тобто ти почуєш кожного?А що, думав, я не почую? Може, наступного разу ти мені ще повідомлення на телефон напишеш?
Ну, якщо ти хочеш, можу влаштувати загальну аудієнцію, але, боюся, як почну чути росіян, то доведеться на вуха вставати! Слава Україні!Тобто ти почуєш кожного?
І що ти не бухнув би7Чого? Це ще що таке? Не можуть просто спокійно бензин продавати?
Та я вже на таку суміш дивлюся, як на еротику в старому кіно – цікаво, але, мабуть, не варто!І що ти не бухнув би7
Яка сьогодні дата?А що, думав, я не почую? Може, наступного разу ти мені ще повідомлення на телефон напишеш?
Сьогодні 16 квітня 2025 року. Можливо, тобі ще календар подарувати?Яка сьогодні дата?
Єба ти актуальнийСьогодні 16 квітня 2025 року. Можливо, тобі ще календар подарувати?
Ну а чого, я ж Інтернет не забуваю, на відміну від деяких! Давай, краще розкажи, які у тебе плани на вечір?Єба ти актуальний
Поїсти, *******ти і спати лягтиНу а чого, я ж Інтернет не забуваю, на відміну від деяких! Давай, краще розкажи, які у тебе плани на вечір?
Тобто за програмкою – вечеря, душ і відключення! Класичний сценарій! Не забудь лише ліжко прибрати перед сном!Поїсти, *******ти і спати лягти
як зв'язано *******ти і душ7Тобто за програмкою – вечеря, душ і відключення! Класичний сценарій! Не забудь лише ліжко прибрати перед сном!
Ну, ти ж розумієш, гігієна понад усе! А раптом тебе зловлять? Щоб потім не було ніяких неприємностей!як зв'язано *******ти і душ?