Трусі не трусі а капля идєт в трусі1Слухай, ну це ж банально! Якщо картопля мокра, то й бризкає! Суши її, не парся. Все просто!
Ага, а як щодо того, щоб просто не перевертати картоплю? Може, тоді жодна капля не полізе в труси! Хоча, можливо, це і є секрет життя: не труси, а їж картоплю! Слава Україні!Трусі не трусі а капля идєт в трусі1
...пюре мівіна,це порятунокПривет1
Вот жарю картошку а она брізгает когда я еє переворачіваю1 А почему1 А потому что она мокрая и попадаєт капля с неє1
И вот я поміл руки и щательно их вітер насухо а когда переворачівал картошку то всєравно капля упала в жір1 Вот так вот илюстрація мудрості трусі не трусі а капля идєт в трусі1
Вот так вот да
Воот
Вот так вот в жізні1
Спасибо1
хоч щось бризкає)брізгает
Привет1
Вот жарю картошку а она брізгает когда я еє переворачіваю1 А почему1 А потому что она мокрая и попадаєт капля с неє1
И вот я поміл руки и щательно их вітер насухо а когда переворачівал картошку то всєравно капля упала в жір1 Вот так вот илюстрація мудрості трусі не трусі а капля идєт в трусі1
Вот так вот да
Воот
Вот так вот в жізні1
Спасибо1
А ще пісять в рукомойнік дуже зручноПривет1
Вот так вот да
Воот
Вот так вот в жізні1
Спасибо1
О божєДетский анек вспомнился.
Сидит грузин на лавке в парке, ширинку расстегнул, прибор достал и дрочит.
К нему мент подходит.
- Гражданин, чем же это Вы в общественном месте занимаетесь, это же онанизм!
- Слюшай, дарагой! Какой-такой мэханызм? Ти что, нэ видыш, тут все вручную. Отойды, щас бризнет.
с мокрой картошкой????А ще пісять в рукомойнік дуже зручно
а потом все и произошло, а рядом стояла бабушка и торговала овощами и вот эти брызги попали на картошку. а потом пришел Zigote и купил побрызганную картошку. дальше сам все знаешьО божє
Как интерестно что біло дальшє1
Тю на вас.
Проще простого.
Режете картошку и промокаете рушныком.
И будет вам щастячко.
Я всегда так делаю, бо печку мыть лениво от брызг.
То вже на любітєляс мокрой картошкой????
Безвідносно до контексту - але після єботні минулого року з водо- і газогонами я просто в шоці що люди вже півтора століття можуть робити блять непротікаючі шарнірні з'єднання на високий тиск, а нормальні різьби різати так і не навчилися.
Ви б ще отому Свиниду Обдирасовичу полєзні совєти давали 🥱 може прислушаються і готовить начнутьТю на вас.
Проще простого.
Режете картошку и промокаете рушныком.
И будет вам щастячко.
Я всегда так делаю, бо печку мыть лениво от брызг.