Мальдивский принц
М
Ботоферма
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Пропагандистські "потужності" цієї ботоферми використовували і представники російських спецслужб. Зокрема, через ботів вони поширювали фейкові новини щодо ситуації з фронтів та проводили інші інформаційні диверсії.
Серед останніх "операцій" СБвці назвали поширення контенту про нібито конфлікт між керівництвом ОП і головнокомандувачем ЗСУ, а також проведення кампанії з дискредитації першої леді.
Правоохоронці нарахували, що для "розгону деструктивного контенту" ділки адміністрували понад мільйон власних ботів, а також численні групи в соцмережах з аудиторією майже 400 тис. користувачів.
Під час спецоперації викрили керівника злочинної групи – це громадянин РФ, який проживав у Києві та позиціював себе як "політичний експерт".

Так и знал, что порохоботы и москали заодно![]()
Или новый глава СБУ уже не на 100, а на 200% человекд'ЕрьмакаЗеленского.

Или новый глава СБУ уже не на 100, а на 200% человекд'ЕрьмакаЗеленского.
Само собой. Но я не думаю, что сейчас бы принудительно гнобили бы именно Петра Лексеича. И вот москальские фейки - да.
Кстати, очень интересно, что за хрени с кучей антенн и за что изъяли кассетный (!!!) музыкальный центр?![]()
какая разница кто чей и под кем
пока война идет ограничивать свободу слова обычное дело т.е для этого не нужно быть чьим то
п.с я не говорю что это хорошо , а просто констатирую