4000 грн на місяць

Ботоферма

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення

Мальдивский принц

М
Ботоферма

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Re: Ботоферма

На ХФ хоча б цих ботів нема?
Пам'ятаю, що колись шукали,
так люди вже сумнівалися щодо того, вони самі боти чи ні.
Взагалі, боти мають і позитивну роль,
вони працюють за людей у інформаційних системах.
В моїх електричних лежаках теж є боти, що спілкуються зі споживачами.
Не знаю, чому лякаються та борюкаються з ботами.

Пропагандистські "потужності" цієї ботоферми використовували і представники російських спецслужб. Зокрема, через ботів вони поширювали фейкові новини щодо ситуації з фронтів та проводили інші інформаційні диверсії.

Серед останніх "операцій" СБвці назвали поширення контенту про нібито конфлікт між керівництвом ОП і головнокомандувачем ЗСУ, а також проведення кампанії з дискредитації першої леді.

Правоохоронці нарахували, що для "розгону деструктивного контенту" ділки адміністрували понад мільйон власних ботів, а також численні групи в соцмережах з аудиторією майже 400 тис. користувачів.

Під час спецоперації викрили керівника злочинної групи – це громадянин РФ, який проживав у Києві та позиціював себе як "політичний експерт".

Так и знал, что порохоботы и москали заодно :контракт:

уже скоро.. пора готовить плацдарм под переговоры и заморозку войны..

Или новый глава СБУ уже не на 100, а на 200% человек д'Ерьмака Зеленского.

Само собой. Но я не думаю, что сейчас бы принудительно гнобили бы именно Петра Лексеича. И вот москальские фейки - да.

Кстати, очень интересно, что за хрени с кучей антенн и за что изъяли кассетный (!!!) музыкальный центр? :D

Или новый глава СБУ уже не на 100, а на 200% человек д'Ерьмака Зеленского.

какая разница кто чей и под кем
пока война идет ограничивать свободу слова обычное дело т.е для этого не нужно быть чьим то
п.с я не говорю что это хорошо , а просто констатирую

Само собой. Но я не думаю, что сейчас бы принудительно гнобили бы именно Петра Лексеича. И вот москальские фейки - да.

Кстати, очень интересно, что за хрени с кучей антенн и за что изъяли кассетный (!!!) музыкальный центр? :D

Просто новый дятел включил ИБД. У них уже и медведчук раскололся, а не деле оказался пшик.

какая разница кто чей и под кем
пока война идет ограничивать свободу слова обычное дело т.е для этого не нужно быть чьим то
п.с я не говорю что это хорошо , а просто констатирую

Обычно вводят цензуру на сообщения о потерях и перемещении своих частей и частей противника. А наши долбоебы просто лупят тех кого считают политическими врагами.

Назад
Зверху Знизу