Вчора.
Турнир «Героїв оборони Харкова» на ст.метро «Захисників України»
Переглянути вкладення 13235821
Турнир «Героїв оборони Харкова» на ст.метро «Захисників України»
Переглянути вкладення 13235821
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А завтра работает эта ветка??? Никто не знает??Это всё конечно интересно, но работу Алексеевской ветки метро убили и пересрали людям транспорт.
Предлагаю в следующие выходные остановить работу Холодногорско-заводской линии и устроить велопробег в туннеле.
Kraas, мне завтра с утра на работу ехать этой веткой удобно было бы с той станции метро..А завтра работает эта ветка??? Никто не знает??
Преувеличение все же ..))) два выходных дня неудобства не тянет на такой приговор...долбоибизм Терехи зашкаливает
Про завтра не знаю.Kraas, мне завтра с утра на работу ехать этой веткой удобно было бы с той станции метро..
?? Я не тебе это поставил , а как одобрениеПро завтра не знаю.
Я тебе ответил тем же лайком, что и ты поставил мне.

Доехал?Kraas, мне завтра с утра на работу ехать этой веткой удобно было бы с той станции метро..

Там шиза нереальна була! Один потяг їздив з Олексіївки до Наукової по одній колії. На Науковій треба вийти і пересісти на поїзд до Держпрому. На одну станцію!!*****ьство якесь.
навіщо було зроблено - зрозуміло. Щоб картинку виживання під *****ськими ударами. Й частково я навіть можу це зрозуміти, європейці загалом не сильно розуміють що в нас** та як та от такі івенти їм показувати важливо.
Але нащо на перехідній станції?
Ну зробіть на сусідній, 2км між станціями люди пройдуть. Але тут ключова станція, що поєднує різні гілки... я хз.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.