Бокс на станції харківського метро

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
а почему они без шлемов ? ето професианальный бокс ?

Это всё конечно интересно, но работу Алексеевской ветки метро убили и пересрали людям транспорт.
Предлагаю в следующие выходные остановить работу Холодногорско-заводской линии и устроить велопробег в туннеле.

Останнє редагування:
Это всё конечно интересно, но работу Алексеевской ветки метро убили и пересрали людям транспорт.
Предлагаю в следующие выходные остановить работу Холодногорско-заводской линии и устроить велопробег в туннеле.
А завтра работает эта ветка??? Никто не знает??

****уться....

Про завтра не знаю.
Я тебе ответил тем же лайком, что и ты поставил мне.
?? Я не тебе это поставил , а как одобрение
вот этому " работу Алексеевской ветки метро убили и пересрали людям транспорт." Хотя выходные и может любителей мордобоя больше, чем обиженных пассажиров..:збентежений:

*****ьство якесь.
навіщо було зроблено - зрозуміло. Щоб картинку виживання під *****ськими ударами. Й частково я навіть можу це зрозуміти, європейці загалом не сильно розуміють що в нас** та як та от такі івенти їм показувати важливо.
Але нащо на перехідній станції?
Ну зробіть на сусідній, 2км між станціями люди пройдуть. Але тут ключова станція, що поєднує різні гілки... я хз.

** я фрилансю по електронці та час від часу засилаю прототипи якісь. Разом із ними додаю вже майже рік уламки знарядів. Щось сам знайшов десь, щось знайомі підганяють, хтось за свого дому їх натурально виколупував. Вони питають що це, я кажу, що це реальний уламок, саме цей не вбив нікого( напевно), але багато таких вбивають й військових десь там, й цивільних тупо на зупинках в мегапоолісі. Й вони офігевають, типо ми чули, що в вас там ппц, але думали простіше все; й розповідають, як показували сабж знайомим та офігевали ті.

Робити це треба, але сабж якось по-*****ьному реально виходить

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
*****ьство якесь.
навіщо було зроблено - зрозуміло. Щоб картинку виживання під *****ськими ударами. Й частково я навіть можу це зрозуміти, європейці загалом не сильно розуміють що в нас** та як та от такі івенти їм показувати важливо.
Але нащо на перехідній станції?
Ну зробіть на сусідній, 2км між станціями люди пройдуть. Але тут ключова станція, що поєднує різні гілки... я хз.

Там шиза нереальна була! Один потяг їздив з Олексіївки до Наукової по одній колії. На Науковій треба вийти і пересісти на поїзд до Держпрому. На одну станцію!!

Назад
Зверху Знизу