Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

Бізнесмен, якого тероризують за скандальні футболки, виїхав з України

🔴 19:05 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 5923
  • 🔴 19:05 Повітряна тривога в Харків.обл.
Бізнесмен, якого тероризують за скандальні футболки, виїхав з України

Власник компанії "ПростоПрінт" Денис Олійников виїхав з України у зв'язку з інформацією про підготовку його арешту.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Це Денис Олійников. Я вже не в Україні. Зі мною найдорожчі мені люди - дружина, син і дочка. Це весь мій світ, і заради них я відмовлюся від ідеалів, кар'єри, бізнесу і чого завгодно", - зазначив він.

За словами Олійнікова, у понеділок ввечері йому вперше пригрозили розправою над сім'єю, після чого він найняв охоронне агентство.

"Але вчора ввечері людина з УБОЗ, яка нам співчуває (та сама, яка передала файл з текстом так і не підписаної постанови про порушення кримінальної справи, та сама, яка попередила про виїзд УБОЗ на вилучення наших серверів ще до приїзду їх в "Колокол") повідомила про новий сценарії, який хотіла реалізувати "міліція" щодо мене і моєї родини", - написав він.

Бізнесмен стверджує, що "якби це відбувалося" не з ним, він би не повірив.

"Якби не було 15-годинних нічних допитів, грабежу і вилучення майна, "вбивства" справи, яку я будував п'ять років, повної деморалізації багатьох моїх співробітників, нарешті, погроз зґвалтування молодої дівчини двома покидьками в погонах (і ці погрози залишилися взагалі без будь-якої реакції - значить, їм можна)... Тепер вірю", - йдеться у зверненні.

За даними Олійникова, на середу був запланований його арешт - "демонстративно, в ході нашої другої акції".

"Для затримання був ангажований не тільки "Беркут", але й "Сокіл", причому дана команда - можливу протидію з боку учасників акції гасити максимально жорстко", - написав він.

Крім того, за словами Олійникова, паралельно була дана команда на арешт його дружини, "яка, крім засновництва в компаніях, взагалі жодної участі в бізнесі не брала".

"І далі - відсторонення від можливого опікунства моєї мами (через слабке здоров'я) і мого тестя (зважаючи нібито на зловживання алкоголем і неможливість забезпечити онуків). Що далі відбувається з дітьми - здогадайтеся самі", - написав він.

Олійников також заявив, що обов'язково повернеться в Україну.

"Я повернуся. Обов'язково повернуся. І ті, хто зруйнував моє життя, забрав у мене улюблену роботу, у моєї доньки - можливість виступати під прапором України, у мого сина - отримувати освіту рідною мовою, у моєї дружини - друзів, подруг і її світ, за це обов'язково дадуть відповідь. Кожен і персонально", - написав він.

6 вересня офіс компанії "ПростоПрінт" захопив УБОЗ нібито через друк футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса…".

Потім прес-служба МВС у Києві заявила, що обшук у Prostoprint пов'язаний із підробкою сувенірної продукції до Євро-2012.

15 вересня бійці спецпідрозділу міліції "Беркут" відбирали у торгівців футболки та чашки з написами "Спасибо жителям Донбасса", які торговці реалізували на Майдані Незалежності.

У понеділок стало відомо, що власнику "ПростоПрінта" Денису Олейникову погрожують і він має намір вивезти свою сім’ю за межі України.

Крім того, у вівторок Управління по боротьбі з організованою злочинністю заарештувало сервера з макетами футболок "Спасибі жителям Донбасу".

Українська правда

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

:rolleyes:

Крім того, у вівторок Управління по боротьбі з організованою злочинністю заарештувало сервера з макетами футболок "Спасибі жителям Донбасу".
Значит подешевеют футболочки!

1) У нас не Европа и демократии нет.
2) Он чем думал, когда решил поиграть в азартные игры с властью? Что все прокатит и будет богатым/здоровым/известным?
3) С властью общаться можно только методами которые она признаем - а это метод силы.

Он хотя бы что то сделал,в отличие от тебя,труса и пиздуна.
Власти не нужны олейниковы,а вот такие как ты,тупые трусливые рабы которые знают свой шесток и не высовываются,ей как раз нужны.

Правильно сделал...

я б тоже уехал.от этих уродов всего можно ожидать..

Я часто думаю над тем, правильно ли я поступила, что тоже бежала отсюда...
И отвечаю себе - нет, неправильно, нужно было хоть что-то хорошее сделать до отъезда. Хоть одного гандона покалечить, которые заставляют нас уезжать и не дают развивать себя и страну.
Я думаю, этот парень еще вернется, только уже с другим паспортом.

Я часто думаю над тем, правильно ли я поступила, что тоже бежала отсюда...
И отвечаю себе - нет, неправильно, нужно было хоть что-то хорошее сделать до отъезда. Хоть одного гандона покалечить, которые заставляют нас уезжать и не дают развивать себя и страну.
Я думаю, этот парень еще вернется, только уже с другим паспортом.

А может и правильно, покалечив одого козла вы бы проблему не решили,а себе жизнь покалечить-запросто, так что дай Бог вам удачи на новом месте, пусть у вас там все складывается хорошо:)

Как не цинично звучит,но по моему,человек грамотно разыграл получение политического убежища.

Как всё просто... взял да уехал...

Люди годами пытаются выехать на ПМЖ... не такая это простая процедура... а этот раз и всё.

Я бы уехала хоть завтра, только вот таких возможностей не имею.

Я бы уехала хоть завтра, только вот таких возможностей не имею.
А Вы оденьте футболку и погуляйте по Харькову и горсовету. Попросите Вас поснимать на видео. Сразу по политическим мотивам предоставят убежище. На Гондурас можете рассчитывать.

может дело не только и не столько в футболках?..

...один вот например в таиланде до сих пор в кпз сидит, ожидает выдачи в штаты. владелец интернет-магазина...

Респект Олейникову. Дали буде.

свои поллюции держи при себе, телепат

Ти просто ні тут ні там нікому і нах не потрібна. Піди краще втопись.

голову лучше включи, а не девушке хами. она дело говорит. тут туристическую визу хер получишь, не говоря про иммиграционную. а он так сразу собрал себя и жену с детьми за пару дней и уехал.
есть вариант что у него и всей его семьи, например, многоразовая на въезд в штаты. но т.к. это до конца не известно то предположение девушки обоснованно.

Интересно, куда бы вывезли гражданина США, если бы он в Америке распространял футболки "Спасибо жителям Айова за президента - долбоёба"?

Интересно, куда бы вывезли гражданина США, если бы он в Америке распространял футболки "Спасибо жителям Айова за президента - долбоёба"?

был случай когда у одного проф бойца практически сразу после выигранного им боя спросили кого бы он хотел видеть своим будущим соперником. парниша на кураже ответил что не отказался бы набить морду Обаме. буквально на следующий день у него в зале были представители секретной службы, которых очень инетересовали комментарии мужика и что он ими хотел сказать.

очень демократично, даже.

Телеканалы закрыть, футболки запретить, всех в бараки и на поля работать на барина- зе_ка, поднимать сельское хозяйство. Он уже всему миру объявил, что их за дёшево накрмит. А кто работать будет, за дёшево? Ни кто, а вот за бесплатно, это пожалуйста. Только законы подгонять под демократию и усё готово!

Назад
Зверху Знизу