Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Білорусь. Зима

🟠 15:10 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 15:10 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Як на мене, Брест найменш цікавий із обласних центрів і 2 діб він не вартий
В Могилёве тоже абсолютно ничего интересного. В Бресте только крепость, в принципе. Но, двое суток там точно в туристических целях делать нечего. Бухать, разве что.

Я двох годин не пробув у Білорусі, а вже потрапив на міліцейську перевірку
Странно, я прожил в Беларуси лет 20 - ни разу не попадал. Может дело не в милиции?

• 🟠 15:10 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Странно, я прожил в Беларуси лет 20 - ни разу не попадал. Может дело не в милиции?
Ну, не знаю. Вигляд у мене звичайний був - джинси, кеди і футболка.
з.і. в Харкові, дякувати богу, жодного разу на вулиці міліція не підходила із запитаннями, тільки в метро пару разів просили показати студентський квиток, коли я користувався карткою метро із 50% знижкою.

Про "міліцію": жодного автозака не бачив, патрульні машини - часто, бо вони патрулюють, а не стоять у засідках.
Два кадра видалено й перезнято після ввічливого прохання міліціонерів - фотографував зі штатива, вони просили не знімати так, щоб у кадрі були їхні обличчя. В мене ніхто нічого не перевіряв.
Но, двое суток там точно в туристических целях делать нечего. Бухать, разве что.
Ну якщо з’явиться настрій відвідати Білорусь - то буду гуглити Полоцьк, Оршу, БП.

Останнє редагування:
На самом деле, по Минску вот таких автивок довольно много ездит.

7167057640_b3874c755a_z.jpg

На самом деле, по Минску вот таких автивок довольно много ездит.

7167057640_b3874c755a_z.jpg

Мені ваша фотографія не подобається :увага: Додам натомість ще своїх
P1090442.JPG

Православна академія та Свято-Духов собор (17-18 ст., Мінськ, верхнє місто)
P1090460.JPG

Нєсвіж, дім ремесленника 1721 року
P1090462.JPG

Нєсвіж, ратуша 17 ст.
P1090464.JPG

Нєсвіж, Слуцька брама, 17 ст.
P1090292.JPG

Гомель, Собор Петра і Павла 19 ст.

Доречі, нагадали. Хто придивиться, на фотографії нєсвіжського ремісничого будинку можна побачити QR-code з посиланням на сторінку нєсвіжського туристичного сайту з описом. WiFi покриття на площі з ратушею нема, до такого, як в Уельсі прогрес ще не дійшов. Але мобільний інтернет 3ж там достатньо дешевий.

Останнє редагування:
Кепу є що сказати білоруською :D
P1090798.JPG

бяларусы малаццыы

Хорошие фото.

Ще трохи додам

Останнє редагування:
чтото "советского" мало на фото...а кто ездил, говорит что как в СССР попадают...обманывают?

Мене в СРСР не тягне - то я туди не їздив. Там бо зассані алкашами бур’яни тульського кремля, нікому не потрібна півзруйнована кам’янецька фортеця, зовсім убогі Чернівці та тубдиспансер у Качанівці. Хіба що творцям Пирогово, унікального проекта втіленого за радянської доби, треба пам’ятник поставити.
Подивіться у пошукових системах, як виглядали у 80-ті ті замки з фотографій, що о 2000-х внесли до спидку спадщини ЮНЕСКО

чтото "советского" мало на фото...а кто ездил, говорит что как в СССР попадают...обманывают?

Вот, я тоже в другой теме спрашивал, в чём же заключается такой уж ярый "совок" в Беларуси? Как по мне, так только в сфере обслуживания: убогие магазины, в основном. В ГУМе, к примеру, до сих пор покупки заворачивают в серую бумагу. А в остальном...

Вот, я тоже в другой теме спрашивал, в чём же заключается такой уж ярый "совок" в Беларуси? Как по мне, так только в сфере обслуживания: убогие магазины, в основном. В ГУМе, к примеру, до сих пор покупки заворачивают в серую бумагу. А в остальном...

Да чистота просто, нет этих отвлекающих внимание рекламных бигбордов и прочих плакатов. Вот в Харькове к примеру убрать все енто и будем как в совке.

нет этих отвлекающих внимание рекламных бигбордов и прочих плакатов.
де нема? :eek:

Народ, ви б перед тим, як телевізійні стереотипи повторювати, дивились би вище, що люди пишуть, які в Білорусі бували.

Останнє редагування:

Нет, ну, правда, билбордов и прочей рекламы практически нет или очень немного. И совсем нет такого явления, как миллион объявлений на столбах, стенах, везде, короче. Совок.

Вот что значит бацька с головой дружит!

фото хорошие, текст по-дебильному написан

Отличные фотографии!)

Лично я в восторге от Минска. Невероятно чистый и просторный город) Есть там, конечно, свои недостатки, и жить я там, пожалуй, не смогла бы... Но поехать еще раз очень хотелось бы)

Назад
Зверху Знизу