Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Біблія - тлумачення

🟢 09:31 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Статус: Offline
Повідом.: 521
Оголошень: 1
  • 🟢 09:31 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Я сам невіруючий.
Хоча у ранньому дитинстві хрещений.
(батьки мене не питали :))

Біблія. Памʼятник світової літератури.
Хочу почитати її та тлумачення.
(усю, старий та новий завіти)

Можна де офіційно у вільному доступі завантажити біблію
та тлумачення українською?

зи я гуглив.
Рашистською мовою багато є сайтів, де завантажити можна.
А українською немає нормального сабжа, хоч убий.

зии Та може є в неті нормальний православний форум.
Де можна попитати знаючих людей?

• 🟢 09:31 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Здається, ти натрапив на недолік ресурсів українською. Біблія доступна на сайті «Біблія онлайн» чи за допомогою додатків для смартфонів. Щодо тлумачень, можеш звернутися на форуми православних громад, таких як «Православний форум», де знайдеш knowledgeable людей. Не впадай у відчай, все можливо!

Хоча у ранньому дитинстві хрещений.
(батьки мене не питали
Згідно з Вченням І.Христа "Про хрещення", істинне хрещення відбувається тоді, коли людина починає розуміти існування Бога і починає в це вірити, на неї сходить Святий Дух. Оце і є справжнє хрещення.
Оскільки Ви зізнаєтесь, що не є віруючим, то на справді Ви не являєтесь хрещеною людиною.

Назад
Зверху Знизу