• Автор теми Автор теми domino
  • Дата створення Дата створення
От союзников, вопреки установившемуся мнению, мы не получили ни копейки (с) - Деникин. - антанта не снабжала, а продавала за кэш или по бартеру. охуенная помощь.

А это сон? https://ru.wikipedia.org/wiki/%C8%E...5%F0%E2%E5%ED%F6%E8%FF_%E2_%D0%EE%F1%F1%E8%E8

вопрос в лидерах. ленин и троцкий, которые то в германии жили пол жизни, то в швейцарии - самая что ни на есть исконная часть народа.

А где им было жить.если они были в розыске?

ну да ) первоисточник - бред. мы знаем луччше :yahoo: :D

Черчиль - тоже первоисточник.

Военные действия Деникина оказались гораздо более серьезными, и его усилия были настойчивыми. По совету генерального штаба, начиная с июля месяца, Англия оказывала ему главную помощь, и не менее 250 тыс. ружей, двести пушек, тридцати танков и громадные запасы оружия и снарядов были посланы через Дарданеллы и Черное море в Новороссийск.

Черчиль В. Мировой кризис

для вас в середині країни! до суду на расєю?:іржач: мене не "зросійщили", як вони це могли зробити, якщо цій клятій расєї всього двадцять один рік?! рідною кацапський суржик не може стати, бо мати співала мені колискові не на цій псячій мові, а те що я розмовляю кацапською, це дійсно біда і не тільки моя! доречі "кастрирували" нема такого слова в людській мові... та й грошенята нікому ще не завадили, але я б вязв відрізаними вухами дохлого маскаля... давно обіцяв дітям таку забавку за побрехеньки та наклепи кацапськи ;)
Та ти, побратиме, бандервіець!? А я читаю про "північного ворога", про "собачу мову" й таке інше, й чую знайомі нотки.
Це ти для понту від Харкова виступаєш? - москальському Харкову мізки пудриш.
Правильно робиш, тільки на таких як ти й вся надія українства
Слава Галіції! Героям Слава!
Тримайся, ще трохи, незаабаром наша перемога.:пиво:

Останнє редагування:
Та ти, побратиме, бандервіець!? А я читаю про "північного ворога", про "собачу мову" й таке інше, й чую знайомі нотки.
Це ти для понту від Харкова виступаєш? Треба москальському Харкову мізки пудрити.
Правильно робиш, тільки на таких як ти й вся надія українства
Слава Галіції! Героям Слава!
Тримайся, незаабаром наша перемога.:пиво:

Та як би бандерівець, ... звичаний українець! І чому ти вирішив, що я не з Харкова? Здивую, але мої коріння пов`язанні з Харковом до 18 сторіччя, Харківщина це моя дідизна, і мої діди-прадіди були харківцями! На відміну від тебе, зайда. ;)

Доречі, до чого тут до твого висеру Іспанія? Бо ж Галіція це географічна назва землі в Іспанії. Чи в тебе пробіли з географією? Ось до чого дойшла сучасна совкова освіта :D

Та як би бандерівець, ... звичаний українець! І чому ти вирішив, що я не з Харкова? Здивую, але мої коріння пов`язанні з Харковом до 18 сторіччя, Харківщина це моя дідизна, і мої діди-прадіди були харківцями! На відміну від тебе, зайда. ;)

Доречі, до чого тут до твого висеру Іспанія? Бо ж Галіція це географічна назва землі в Іспанії. Чи в тебе пробіли з географією? Ось до чого дойшла сучасна совкова освіта :D

Значить - з поліцайського роду, спитай своїх родичів на чийому вони боцї воювали, кому патрони підносили.
Все одно ти наш - свідомий українець, а не з совкового бидла.:пиво:

Назад
Зверху Знизу