Ваша реклама могла б бути тут!
1 млн переглядів на місяць!
Google Page Rank: 5

балбайоби вам сюда

🔴 11:32 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 637
  • 🔴 11:32 Повітряна тривога в Харків.обл.
балбайоби вам сюда

це ти

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

:підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом:

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Міг би хоч фотку іншу вибрати , ато не солідно: вирізав дівчину з кадру, щоб обістари мене....Якщо такий герой, то скинь своє фото -відкрий обличча.
а не як сцикуха мала хочаєшся за картинками і сереш.

Міг би хоч фотку іншу вибрати , ато не солідно: вирізав дівчину з кадру, щоб обістари мене....Якщо такий герой, то скинь своє фото -відкрий обличча.
а не як сцикуха мала хочаєшся за картинками і сереш.

а ты открой глаза, УГ...
его и без того знают...

Ахереть, знайти фотку у моєї дівчини в контакті, на якій її відмітили- це верх задротства. тим паче вона дуже стара.

Антерос, поглянь на низість своєї дужі, ти яскравий приклад того ким бути не потрібно

Антерос, поглянь на низість своєї дужі, ти яскравий приклад того ким бути не потрібно

:підстолом:
тем не менее я продолжаю играть с отличными музыкантами...
а ты продолжаешь оправдываться и пытаца загнобить нас на каком-то сранном форуме...:іржач::іржач::іржач:

От дивись, а яку ціль ти переслідуєш? А тоді у чому сенс виділеної фрази "Гей" .
ти на цей рахунок маєш комплекси, чи що це, поясни? бо під цим немає раціонального зерна. А сенс ,"Побитої шлюхи"- ти можливо просто неадекватна, пуста людина, яка втратила самоповагу до себе........

А на рахунок цієї теми, то її створив не я , а мій сусід по гуртожитку. поки я вийшов з кімнати.Це був його жарт.

але ж срати для вас, це найвищий цінісний показник життєдіяльності, тому прошу далі

:підстолом:
тем не менее я продолжаю играть с отличными музыкантами...
а ты продолжаешь оправдываться и пытаца загнобить нас на каком-то сранном форуме...:іржач::іржач::іржач:

я також зараз, з нормальними музикантами граю, і нічого не дозволяє мені. вести себе як ти. а нова тема, для того, щоб грати більше музики і бажано трохи різнопланової, щоб розвиватись...

*стыд.jpg*

просто давайте усвідомлювати, що ми нормальні люди, які здатні до розумних речей , а не 16 літні обсциканці, це том до тебе.

понял, Том??? :підстолом:

Ага. *уныло побрёл делать д/з по алгебре на понедельник"

тьу...а йа лучше спишу у ЛидыЪ...ана сигда даетЪ списывать

Я не говорю, що ти школяр. Я говорю, про твою поведінку, на рахунок фотографії. Ти говорив, що маєш історичну освіту, скажи будь ласка ,а де так тебе вчили?

Назад
Зверху Знизу