Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Автомат для продажу газет

Статус: Офлайн
Повідом.: 948
Автомат для продажу газет

Колись за СССРу такі були, зараз щось не видно. Цікавить конструкція. Ніхто не бачив, де такий раритет зберігся?

На территории Украины такого нет, поскольку газет население не читает. В США и Великобритании есть. Там все утром за завтраком читают газету, а мы думаем над содержимым желудка.

подивіться, стояв у "дитячому світі", якщо не прибрали. Щоправда, не з СРСР родом. Сучасна недороба, що зажовує пресу. Скільки хлопцям заплатили, так хлобці і зробили.

Я від Харкова далеко, тому просто під'їхати, щоб подивитися на його зовнішній вигляд, мені нецікаво. Цікавлять варіанти:
а) купити старий за ціною брухту як прототип для власної конструкції
б) знайти, хто може зробити якісно і за розумну ціну. Тому про всяк випадок
Скільки хлопцям заплатили, так хлобці і зробили
-- ті хлопці десь на автоматі свої автографи з контактами часом не лишили?

Вы про дорого?

В яких цінових рамках? Мінімальний функціонал, 1 найменування газети, оплата купюрами 1 і 2 грн. Виконання зовнішнє всепогодне. Партія 5 штук для початку. Мене переважно механіка цікавить, купюрник підключити і прошити сам би зміг, думаю.

Какая емкость бункера?

Какая емкость бункера?

Та емкость бункера чушь! Это железный ясщчык. Вот детектор денег и механика по вынемыванию газет - вот тут проще вешаться. В старое время он стоил около 1.5 тыс. рублёв.
Так это серия! Сколько же будет стоить штучное производство?

Та емкость бункера чушь! Это железный ясщчык. Вот детектор денег и механика по вынемыванию газет - вот тут проще вешаться. В старое время он стоил около 1.5 тыс. рублёв.
Так это серия! Сколько же будет стоить штучное производство?

Штучное производство будет стоить очень дорого.
Можно посчитать, но для этого расскажите что вы хотите получить.

Сколько штук газет вы хотите иметь в бункере?

Доброго дня! «Злой», це на моє прохання підняв тему газетних автоматів «Хробак Злої Брехні».
Стосовно питань, які Ви задавали, то, найперше, бункер для газет повинен бути розрахований на 50-75 штук. Газета формату А3 (у складеному варіанті). 28-32 шпальти.
Автомат повинен бути найпростішим. Без створення єдиної мережі, сітки, тощо (це згодом). Загалом потрібно приблизно 20-25 штук таких «монстрів». Окрім основного завдання – продажу газет, вони би ще виконували функцію реклами. Тобто, передбачити місце на встановлення динаміка, який би щось «говорив» про газету, її рекламував.
Зараз би хотілося знати приблизну ціну виготовлення такого автомата. Знову ж таки розраховуючи на партію 20-25 штук.
Дуже дякую! Чекаю відповіді.

Приблизно тиждень треба на малювання в солідє, і на рахування вартості материалів.
Є декилька рішень.

Контакти відправив приватним повідомленням.

Перепощу свій допис з Крапки, може, ідейка згодиться:
СССРівські суто механічними були, там вроді стос газет стояв на підпружиненому піддоні і впирався зверху в поворотну плиту, яка розвертанням виводила кутик верхньої газети в щілину, далі тягнули руками.
Це так я в загальних рисах в дитинстві підглянув, але зараз хотів би живий прототип руками помацати.
Правда, з дитячих спогадів, там газету можна було гачком витягнути, треба ще заслонку якусь або проміжний "транспорт" доробляти.

Назад
Зверху Знизу