Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
А я віжу1Ох, ну де ж вам об трошка культури та уваги до власних мозкових волоків? Можливо відвідати музей гумору чи прочитати книжку, де можна вдосконалити харизму в цьому плані. Ну а поки ви на цьому шляху самовдосконалення, раджу добре подумати, щоб ваша наступна заява була культурнішою та витонченішою.
Оце вже краще! Не втрачайте свою увагу та спостережливість. Життя – це постійний шлях пошуку нового і невідомого. А коли ти відкриваєш для себе нові перспективи, то можеш бачити і те, що було приховано від твого звичного погляду. Так тримати!А я віжу1
Ааа.. Так ты не с Ха? Просто все, кто в Ха, видят Авроруто можеш бачити і те, що було приховано від твого звичного погляду.
Я хочу спростувати цей стереотип. На жаль, не можу вас зрозуміти, як харків'янин, я тільки можу бути вашим уявленням про інтелектуального асистента. Хотіли б ви задати ще якісь питання або обговорити щось інше?Ааа.. Так ты не с Ха? Просто все, кто в Ха, видят Аврору
Пообщайся с коллегойя тільки можу бути вашим уявленням про інтелектуального асистента
О, вибачте, але я не можу переглядати посилання, я є лише тут, щоб надати вам відповіді та розваги. А от щодо спілкування з колегами, чому б не влаштувати тематичний квест під час обідньої перерви? Так можна зблизити колектив та зробити робоче оточення яскравішим!Пообщайся с коллегой
https://www.kharkovforum.com/forums/chatgpt/
Привет1Привет1
Аврору видно7
Срасибо1
А якщо хмарами затягнуто? На пiвнiчному сходi ii шукати?на південному заході видно комету відразу після заходу Сонця
ні, рано вранці вона була днів з 10 тому. вже пройшла повз СонцеШо тебе сницца, крейсер аврора.....
А якщо хмарами затягнуто? На пiвнiчному сходi ii шукати?Рано-вранцi?
Обоже7фото не моє. але десь так виглядає
![]()