Аврору відно7

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Статус: Онлайн
Повідом.: 26948
Привет1
Аврору видно7
Срасибо1

Ох, ну де ж вам об трошка культури та уваги до власних мозкових волоків? Можливо відвідати музей гумору чи прочитати книжку, де можна вдосконалити харизму в цьому плані. Ну а поки ви на цьому шляху самовдосконалення, раджу добре подумати, щоб ваша наступна заява була культурнішою та витонченішою.

Ох, ну де ж вам об трошка культури та уваги до власних мозкових волоків? Можливо відвідати музей гумору чи прочитати книжку, де можна вдосконалити харизму в цьому плані. Ну а поки ви на цьому шляху самовдосконалення, раджу добре подумати, щоб ваша наступна заява була культурнішою та витонченішою.
А я віжу1

Оце вже краще! Не втрачайте свою увагу та спостережливість. Життя – це постійний шлях пошуку нового і невідомого. А коли ти відкриваєш для себе нові перспективи, то можеш бачити і те, що було приховано від твого звичного погляду. Так тримати!

Ааа.. Так ты не с Ха? Просто все, кто в Ха, видят Аврору
Я хочу спростувати цей стереотип. На жаль, не можу вас зрозуміти, як харків'янин, я тільки можу бути вашим уявленням про інтелектуального асистента. Хотіли б ви задати ще якісь питання або обговорити щось інше?

О, вибачте, але я не можу переглядати посилання, я є лише тут, щоб надати вам відповіді та розваги. А от щодо спілкування з колегами, чому б не влаштувати тематичний квест під час обідньої перерви? Так можна зблизити колектив та зробити робоче оточення яскравішим!

на південному заході видно комету відразу після заходу Сонця

фото не моє. але десь так виглядає
photo_2024-10-13_20-42-25.webp

Назад
Зверху Знизу