Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

АТ "СЕНС БАНК" (Альфа-банк) стає державним (націаналізовано)

• Автор теми Автор теми ATmega88
  • Дата створення Дата створення
В этот раз операции в банке не приостанавливались, были чисто технические манипуляции, которые ни на что не повлияли от слова вообще. Потому что банк - не банкрот. Но сама новость про вклады юмористическая несколько, согласен.
В чт или пт, работал в обычном режиме, никаких "настораживающих" признаков. Я думаю, до ФГВ дело не дойдет, а будет, как с Приватом.

В чт или пт, работал в обычном режиме, никаких "настораживающих" признаков. Я думаю, до ФГВ дело не дойдет, а будет, как с Приватом.
так вже ж дійшло і перейшло :D
Фонд зайшов і потім продав банк державі.
Чи ви маєте на увазі, що держава не буде спеціально банкротити вже свій системно-важливий банк в майбутньому :незнаю:

Меня в Альфе теперь интересует возможность платить в августе зи дальше а телефон и интернет из остатка вклада без процентов.
Хотя наверняка теперь условия будут пересмотрены. Тогда спущу эти деньги на покупки в АТБ. :)

Я думаю, до ФГВ дело не дойдет
як це не дойде, коли дійшло? лист-то саме від них. Що "рішенням НБУ від такого-то числа Фонд Гарантування вкладів повідомляє. що їм ввдена тимчасова адміністарція у звізку з виводом банку з ринку..." (с) .. А потім- а ми пожартували..

як це не дойде, коли дійшло? лист-то саме від них. Що "рішенням НБУ від такого-то числа Фонд Гарантування вкладів повідомляє. що їм ввдена тимчасова адміністарція у звізку з виводом банку з ринку..." (с) .. А потім- а ми пожартували..
у тому ж листі фігурувало,
Після прийняття Кабінетом Міністрів України рішення про участь держави у виведенні Банку з ринку тимчасова адміністрація триватиме не більше двох днів з дня, наступного за днем отримання Фондом гарантування вкладів фізичних осіб відповідного рішення.

собственно, в стартпосте всё это есть.

Ни хрена не понятно. Должно быть официальное разъяснение для клиентов банка - что изменилось или ничего и шоу маст гоу он.

Ни хрена не понятно. Должно быть официальное разъяснение для клиентов банка - что изменилось или ничего и шоу маст гоу он.
для звичайних клієнтів нічого не змінилося. Ну хіба хейтити їх перестануть, бо сенс вже державний :україна:

для звичайних клієнтів нічого не змінилося
авжеж. Як були непрозорі схеми роботи з рахунками клієнтів (насамперед - з виданими кредитами) - так і залишаться.... Просто неправедний (читай - незаконний) прибуток банку - піде тепер не банді ростерористів, а (увага!) НАШІЙ ДЕРЖАВІ.....

Назад
Зверху Знизу