Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

АТ "СЕНС БАНК" (Альфа-банк) стає державним (націаналізовано)

• Автор теми Автор теми ATmega88
  • Дата створення Дата створення
нарешти *****ьоздальську банку реквизировали.
де его прихильники на ХХФ, яки за нього дупами трусили!?
лично у меня в нем счетов нет, но как бы ***ней занимаются. зачем его выводить с рынка ? пусть национализируют и\или заставят перепродать. никто ж не скажет что эльдорадо или Киевстар или водафон это *****ский бизнес, "перепродали" и все работает, платить налоги в украинский бюджет.

лично у меня в нем счетов нет, но как бы ***ней занимаются. зачем его выводить с рынка ? пусть национализируют и\или заставят перепродать. никто ж не скажет что эльдорадо или Киевстар или водафон это *****ский бизнес, "перепродали" и все работает, платить налоги в украинский бюджет.
Его и собираются национализировать, просто перед этим идет этап вывода с рынка. Звучит по-*****ьному и журнолиздам очень понравилось это словосочетание мусолить, но вот так. Ничего не изменилось, просто станет очередным Приватом.

Останнє редагування:
Да не путаю. Я предыдущую цепочку перепродаж озвучила. Это он теперь просто переименовался в Сенс.
альфа поглотил укрсоц, универсал у Тигипко. Альфа был альфой с бородатых времен и в *****е тоже альфа. если я конечно не ошибаюсь.

альфа поглотил укрсоц, универсал у Тигипко. Альфа был альфой с бородатых времен и в *****е тоже альфа. если я конечно не ошибаюсь.
В 2014 году я была вынуждена перевести свою пенсию из Меркурия в другое место.
К Привату я не была тогда готова и перевела территориально недалеко - в Юникредит
Кажись, он тогда был с итальянской составляющей. Лениво читала на стене отделения вводную к банку.
Позже он стал Укрсоцбанком.
А еще позже - Альфой, когда в отделении работали одновременно какое-то время обе структуры.
Просто все эти изменения не касались клиентов-физиков. О юриках не знаю. Им, может, пришлось делать лишние движения со счетами.

ПС. Не совсем так. При переходе из Укрсоца в Альфу я подписала свое согласие в виде нового договора.
Как переходила от Юникредита в Укрсоц, уже не вспомню.

Вы не могли переходить из юникредит в укрсоц, по той причине, что вы могли переходить только из укрсоц в юникредит ;) при етом переходе ничего не подписывалось, т.к. на тот момент просто менялось торговая марка банка на юникредит, но при ентом юрлицо оставалось ПАТ "Укрсоцбанк". а вот с альфой, полностью менялись власник, название и юрлицо..
Судя по копиям договоров и датам, таки я пришла в Укрсоц в 2014-м, а в 2017-м это была уже Альфа.
Счета были разные, только начало счета совпадает в двух договорах.
А вотт куда делся в этой схеме Юникредит? сейчас гляну в интернете.

UniCredit Bank (Україна)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
— колишній український банк з іноземними інвестиціями, до складу якого входили АКБ «Укрсоцбанк» (
—) та ПАТ «УніКредит Банк» (
) що діяв на ринку України під єдиним брендом з
по
роки
.

Его и собираются национализировать, просто перед этим идет этап вывода с рынка. Звучит по-*****ьному и журнолиздам очень понравилось это словосочетание мусолить, но вот так. Ничего не изменилось, просто станет очередным Приватом.
Ну, приватом він не стане ні як. Приват на момент націоналізації мав, хоча б, передовий сервіс у вигляді приват-24 і солідну клієнтуру звичайних пересічних користувачів.
Альфа був корисний тим, хто мав справу з ****ой, або, виводив гроші мимо податків.

Зараз він безглуздий і непотрібний. Проста ще одна контора *** поймеш за який рахунок і нахуя потрібна. Його реорганізовувати треба, бо нахуя нацбанку ще одна донька? Це один *** буде нацбанк, тільки з якимось місцевим колоритом.

Ну, приватом він не стане ні як. Приват на момент націоналізації мав, хоча б, передовий сервіс у вигляді приват-24 і солідну клієнтуру звичайних пересічних користувачів.
Альфа був корисний тим, хто мав справу з ****ой, або, виводив гроші мимо податків.

Зараз він безглуздий і непотрібний. Проста ще одна контора *** поймеш за який рахунок і нахуя потрібна. Його реорганізовувати треба, бо нахуя нацбанку ще одна донька? Це один *** буде нацбанк, тільки з якимось місцевим колоритом.
Норм був банк для заощаджень (депозитів) + покупка ОВДП без комси від однієї бумаги + безкоштовний СЕП.
Приват по цим позиціям давно програє. А зараз тим паче, якщо державний сенс до тарифів комси не накрутить )
Те, що банк тільки для тих, хто щось має спільне з оркостаном чи ухиляється від податків, здається якийсь стереотип.

Те, що банк тільки для тих, хто щось має спільне з оркостаном чи ухиляється від податків, здається якийсь стереотип.
У них обслуживается полно простых пенсионеров, в том числе и минимальщиков.
Он и сейчас в списке банков, которые осуществляют социальные выплаты.
Этот список обновляется вроде бы ежегодно.

Приват мав, ви праві, а зараз його мають, в тому числі Сенс. Банк як банк, до чого тут податки? Хто хотів не платити - не платив в будь-якому банку і навпаки, хто хотів - платили і в Сенсі. Фрідман хотів домовитись про Альфу в Україні, докапіталізувавши на ярд баксів, а потім продати, але щось там не вийшло, тому, мабуть, у НБУ вирішили, що чекати вже нема чого, або ще щось.

У них обслуживается полно простых пенсионеров, в том числе и минимальщиков.
Он и сейчас в списке банков, которые осуществляют социальные выплаты.
Этот список обновляется вроде бы ежегодно.
О, ну може замінити собою отой, що розвалився, куди в кожному переході черги стояли заплптити за комуналку.

Біда наших урядовців у тому, що вони ніяк не хочуть використовувати нормальну людську мову.
Як було у кіно - ваша біда у тому, що ви робите не те, що кажете, а кажете не те що думаєте....
Ось як так "виводимо з ринку"? Як це розуміти? Нормальна людина сприйматиме так, що не будуть вже робити. А потім з’ясовується, що ,буде. Ще згодом потім, що буде, але не зовсім. А потім ще, що буде як було... Питанння.. що все це було?
Бо по деяким скажимо, так, установам, завдяки таким листам, вже видали, одну вказівку, потім ії виконали, потім поміркували, все передумали, стасували..переказали, А все...Фарш назад не перекрутити..

Назад
Зверху Знизу