Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ашан или нет ?

• Автор теми Автор теми hannibal11
  • Дата створення Дата створення
у мене історія взагалі космічна
на підопитному сарайному мтб соорудив я таку от хуєту
448889DSC00204.webp

з ніг і викинув к єбєням пильники з сальниками,котрі на цій вилці нічого крім тертя схоже не дають.ще хочу утопити ноги у рідкому маслі,але потрібно щоб ці мої штанці не витирали масло з ніг,котрого за відсутності сальників там є у достатку,й не вбирали його.
зараз це реалізується вертикальними пластинами вирізаними з баклажки й закріпленими позаду зверху штанів - вони відділяють тканину від ніг позаду,зпереду ж вона натягнута на горилі й так не торкаєть ніг.
от думаю гофру для цього використати,хоча... - прийдеться нові штани шити,сюди,думаю,гофра не влізе.

Нашел
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

діаметр який?
у мене 1 1-8 ніби

Вот :) Lizard Skins делает где то 100 грн

Блин не найду сайт :( когда то хотел заказать но была только на 100мм

Нашел :)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

да бачив я таке,але звичайна гофра,якщо вона повністю закриває ноги(на ашанах часто буває гофра на пів ноги) краще працює - у лізарда біля горили дуже вразливе місце,яке у гофри відсутнє.виглядає гофра,звичайно не так добре.
а для мого випадку лізард взагалі не підходить - сальників нема й висосе ця штука за три дня все масло з штанів й піде у смітник.

да бачив я таке,але звичайна гофра,якщо вона повністю закриває ноги(на ашанах часто буває гофра на пів ноги) краще працює - у лізарда біля горили дуже вразливе місце,яке у гофри відсутнє.виглядає гофра,звичайно не так добре.
а для мого випадку лізард взагалі не підходить - сальників нема й висосе ця штука за три дня все масло з штанів й піде у смітник.

Я думаю что ни фига хорошего с гофрой не получится :(
Шамань саму вилку или выкинь ее :)

з гофрою як раз,думаю,буде заєбісь.мені треба перешкодити контакту тканини з ногами,щоб тканина мастило з ніг не вбирала,якого на них за відсутності сальників дофіга на всіх 125 робочих мм - гофра це ідеально зробить.

взагалі тут діло не у тому,як зробити "правильно" - тут руки чухаються й вирішив почухати об гомняну двопружинну гілу.викинув псевдо-демфери під пружинами,викинув 7см прокладки під псевдо-демферами пробою,зпилив прелоади - 120 честного ходу,м'яка приємна пружина.покищо змастив ноги трохи рідким моторним мастилом 30в-40(дуже густе,через голку шприц взагалі не прокачує,іншого не було) - гомняно вийшло,туга,але доволі легко прожимається повністю.для перевірки на швидкоруч розбавив ВДешкою - стандартні 20-25% просадки стоячи,качає нереально,дуже м'яка.поліз й знайшов цілі прелоади(з цієїж зпилив :)),навіть не знаю тепер яке масло брати - щоб погустіше було теперішньої суміші 30 з вд.
а ще у ноги якщо мастила налити,буде якийсь демфер й ноги у башингах з купою рідкого мастила.

Останнє редагування:
з гофрою як раз,думаю,буде заєбісь.мені треба перешкодити контакту тканини з ногами,щоб тканина мастило з ніг не вбирала,якого на них за відсутності сальників дофіга на всіх 125 робочих мм - гофра це ідеально зробить.

с гофрой как раз, думаю, будет *******.мени надо помешать контакта ткани с ногами, чтобы ткань масло с ног не впитывала, которого на них в отсутствие сальников дофига на всех 125 рабочих мм - гофра это идеально сделает. вообще тут дело не в том , как сделать "правильно" - тут руки чешутся и решил почесать об гомняну двопружинну гилу.викинув псевдо-демферы под пружинами, выбросил 7см прокладки под псевдо-демферамы пробоя, зпилив прелоады - 120 честного хода, мягкая приятная пружина.покищо смазал ноги немного ***ким моторным маслом 30в-40 (очень густое, через иглу шприц вообще не прокачивает, другого не было) - гомняно получилось, тоска, но довольно легко прожимаеться повнистю.для проверки на скорую разбавил ВДешкою ​​- стандартные 20-25% просадки стоя, качает нереально, слишком мягкая. полез и нашел цели прелоады (с этой же зпилив ), даже не знаю теперь какое масло брать - чтобы погуще было настоящей смеси 30 с вд. а еще в ноги если масла налить, будет какой демфер и ноги у башингах с кучей ***кой смазки. .

Я так понял что там не когда сальников не было :) только пыльники
Купи сальник переверни его и вьебаш туда :D и будет тебе счастье :клас:
А зачем тебе 120мм хода :confused:

да *** воно треба - я ж повикидував усе,щоб повністю мінімізувати тертя.
120 мені ***** не треба.особливо на цьому велі,на якому я їзджу поки новий куплю.я взагалі новий дорожник з регідною вибрав,до цього був дорожник з 50 ходу.просто з таким ходом вона запрацювала реально м'якенько,хай і за рахунок великого ходу,до цього ж було сумно :)

а ще - коли б я знав де сальник купити.погуглив - ніхуя

Останнє редагування:
а ще - коли б я знав де сальник купити.погуглив - ніхуя

На Благбазе где вело ***ня продается :D лоток с резинками сальниками он там единственный (рядом фторопласт и оргстекло)
Я там мужику заказал сальники через неделю были у меня :клас:А вообще у него там с разное оборудование много редких сальников

Назад
Зверху Знизу