Арестович. Що ви думаєте про Арестовича?

Re: Арестович

ВОТ КТО НЕ ДАЛ В 15 ГОДУ ПОБЕДИТЬ В ВОЙНЕ...СЛУШАЕМ


февраль 2015 года. Дебальцевский котел. И это говорит действующий президент.

 
Re: Арестович

ВОТ КТО НЕ ДАЛ В 15 ГОДУ ПОБЕДИТЬ В ВОЙНЕ...СЛУШАЕМ


февраль 2015 года. Дебальцевский котел. И это говорит действующий президент.



̶П̶е̶р̶е̶в̶е̶р̶н̶и̶ ̶м̶е̶т̶о̶д̶и̶ч̶к̶у̶ подправь ссылку,битая :D
 
Re: Арестович

:банан::зе: Хтивий,хорош уже.
Иди спать.
 
Re: Арестович

̶П̶е̶р̶е̶в̶е̶р̶н̶и̶ ̶м̶е̶т̶о̶д̶и̶ч̶к̶у̶ подправь ссылку,битая :D


Назло порохоботам!:D
Наші хлопці на дорозі Лиман-Зарічне-Кремінна. В напрямку Кремінної. Сил вам! Ви найкращі!
 
Re: Арестович

:банан::зе: Хтивий,хорош уже.
Иди спать.

Когда он всё успевает? Аки пчела!

da633ec3dc4261cb3.jpg
 
Re: Арестович

Хтивий,ты от него тоже не отстаешь!
Мне зарплату Пэтя лично ROSHEN'кой выдал,я фото шоколадки выкладывал.
А чем тебе за труды твои тяжкие платит Зе?
Билеты на фортепианный концерт в исполнении величайшего или видеокассета со "Сватами"?
 
Номерной підОрк снова ни разу не палится, ретранслируя штампы российской военной пропаганды
:D
 
удебилоффы какие же вы упохие
giggling-gru.gif
 
Арестович высрался на студентов Могилянки, которые хейтили Маска за его дебильную позицию по Крыму.
Радник Офісу президента Олексій Арестович грубо висловився про студентів Києво-Могилянської академії, які нібито занадто бурхливо висловились про “мирний план” Ілона Маска.

Про це він сказав на шоу росіянина Марка Фейгіна.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
В «експертній» братії є окремий сегмент «коментувальників», які працюють за принципом «фе». Одні свідомо, інші через набуту патологію мозку (виникає внаслідок певних життєвих ситуацій, які тісно пов’язані з людьми, пости яких «коментують»).
Експерти-маніпулятори» у переважній більшості пишуть всіляку гидотну бридоту через наявний в серці «пакет лузера» — заздрість, жага до помсти, образа. Крапка! Але всі ці люди чомусь навіть не прагнуть зрозуміти одну просту річ! Об’єкти їхньої «високоморальної критики» насправді не звертають на це ніякої уваги. А от «експерти» себе публічно виставляють йолопами і показують – ху із ху насправді.
 
Пару місяців тому, маловідома конгресвуменка трампістка Вікторія Спарц з’явилася в медійному просторі України. Ну як появилася, просто її тут розкрутили відомі ботоферми одного хряка підозрюваного у держзраді.
Спарц, за походженням вроді як українка, виступала з критикою української влади. Мол західна зброя яка надається для допомоги у війні з московією розпродається. Сама бачила на власні очі якось на базарі в Багдаді як Єрмак стояв за прилавком і торгував. Також ця трампістка вимагала (!!!) щоб Зеленський звільнив Єрмака. Отак, не більше не менше, а ВИМАГАЛА)))
Мені навіть любителі «святого Ябивтік» наголошували що думкам американця Спарц більше довіряють ніж українській владі))
Але до чого я веду. На днях трампістка Спарц, та що дуже переживає за Україну (не забули що вона українка?) проголосувала проти виділення Україні додаткових $12,3 млрд від США. А шо так? Отака любов до України, отаке українське коріння, отака американська демократія. Мені можуть закинути, що проголосувала проти тому що влада України корумпована і все розкраде))
А от хотілося б запитати, під час паралельного правління Трампа і тут чесного, не корумпованого парашенка скільки США Україні надала зброї? На яку суму в мільярдах? Ну хай не в мільярдах, хоча б в сотнях $? Як висловлювала своє занепокоєння Спартац коли на складах зі зброєю в Україні була бавовна? Кого вона тоді вимагала звільнити?
І на останок. Дивлячись на фейс цієї буцім то українки сумніваєшся що вона з наших. Ну українські жінки і дівчата набагато симпатичніші і вродливіші. Хіба шо з Кірою, та що Голос можна порівняти.
Ото ж бо й воно.
Слава Україні!!!

310294123_5530304313704858_6550077994490851672_n.jpg
 
Арестович то еще чудо. Первый месяц войны даже иногда хотелось его слушать, потому что во всеобщем хаосе он внушал спокойствие, а это очень важно для того, чтобы принимать здоровые решения. Но последнее время, что не день, то факап у него. Обнадеживает, что он сам по себе превратился в мем, рейтинг его упал и по идее он не станет серьезным государственным игроком...ведь украинцы больше не будут верить людям-мемам, правда же? :кручусь:
 
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ
---------------------------------------------
14 січня 2023 року із п’яти дальніх бомбардувальників Ту-22м3 ВКС РФ по території України було випущено п’ять крилатих ракет Х-22. Пуски здійснювались із Курської області та з акваторії Азовського моря.
Одна із ракет Х-22, запущена з району Курської області близько 15 год. 30 хв. 14 січня 2023 року, влучила в багатоповерхівку у м. Дніпро (по вул. Набережна Перемоги).
Радіолокаційними засобами виявлено приблизне місце запуску, висота, швидкість польоту. Жодних сумнівів, що це була саме ракета Х-22 – немає.
У Збройних Силах України немає вогневих засобів, здатних збивати даний тип ракет. З початку воєнної агресії росії по території України було випущено понад 210 ракет цього типу. Жодна – не збита засобами протиповітряної оборони.
Маса бойової частини Х-22 – близько 950 кг. Максимальна дальність – до 600 км.
При застосуванні із великих відстаней відхилення від цілі може становити сотні метрів.
Лише зенітні ракетні комплекси, які у перспективі можуть бути надані Україні західними партнерами (йдеться про такі системи, як Patriot PAC-3 чи SAMP-T), здатні перехоплювати дані повітряні цілі.
Будь ласка, звертайте увагу на офіційні заяви представників Повітряних Сил, МО, ГШ, видів та родів ЗС України і перевіряйте будь-які "гучні" повідомлення, які тиражуються з інших джерел. Інформація – зброя!
=============================
Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола ОЛЕЩУК
 
Назад
Зверху Знизу