Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Анонимные Деды Морозы - 2019/2020

• Автор теми Автор теми Geralt z Rivii
  • Дата створення Дата створення
:)цікава думка.
Хто дивиться фільми типу "Секрет", хто читає літературу по самовдосконаленню,та відвідує доволі недешеві тренінги розвитку лідерських якостей.Там завжди про це розказують,гонять робити колажі та дошки бажань.
В мене мрії скромніші:
-я хочу жити по кілька років в іншій країні.По 3-4.І брати все саме краще,вивчаючи мову.Почати хочу з Сеулу.Там недалеко до Хоккайдо,де я теж хочу побувати і помилуватись зимовими пейзажами.
- я хочу бути харчовим аскетом,і навчитись нарешті їсти паличками ( ними багато всеодно не з"їси).
- я хочу щоб в мене ніколи не закінчувалися мої улюблені парфуми Cedrat Boise від Mancera.
-коли нарешті я куплю собі нові лаконічні чорні ейрмах.І ще з десяток пар.Можна від рібок.
- хочу навчитись серфінгу на островах Фіджі.Обіцяю відправити звідти тонни листівок всім кого я знаю, навіть проклятим подругам та однокласникам.
- я хочу досконало танцювати танго.Скільки можна жити і не вміти танцювати танго:рл:

Красиво:браво:

А я чогось ******ка. Оці мені кольорові громадяни...з їх котоїдством, собакожерством, з різними тропічними хворобами й жахливим потягом до бзконтрольного розмноження...хзн, от нє.
І *****и *****аси.
Хоча в південній кореї ти матимеш шалений успіх.

:)Ну, так, вони там монголоїди,так звані "жовті".Але всеодно Азія цікава.А корея,безпосередньо - дуже розвинена та сучасна,там краща освіта.
І собакожерством вони не гордяться.
пс. і так,я не матиму успіху,того що я безмежно далека від тамтешніх стандартів краси.:D Але мені приємно,що в мене вірять.:)

fe14a2ff15345785c7.webp

Я не вмію їсти паличками,це не дивлячись на те,що мене часто вигулювали в заклади типу "Тануки" ( в її кращі часи).:рл:
Простіше буде навчитись,живучі в Країні ранкової свіжості:D

И я не умею , и шо? Беру ем просто .:D
Но я не любитель суши-роллы . Так совсем редко .

Убила бы. И за собак тоже.
Я взагалі не розумію, от - як?
Воно ж дивиться на тебе осмисленими довірливими очима, а ти його вбиваєш, їси - і продовжуєш мати себе за нормального! Це ****єц, і жодні культурні відмінності не є тому виправданням, бо ще ж десь існують загальнолюдські категорії, а якщо для них не існують, тоді я маю повне право не мати цих істот за людей. І то є расизм? Та нехай хоч тисячу разів, сцуко, расизм - але краще бути ******ом/******кою, ніж котовбивцею.

Я взагалі не розумію, от - як?
Воно ж дивиться на тебе осмисленими довірливими очима, а ти його вбиваєш, їси - і продовжуєш мати себе за нормального! Це ****єц, і жодні культурні відмінності не є тому виправданням, бо ще ж десь існують загальнолюдські категорії, а якщо для них не існують, тоді я маю повне право не мати цих істот за людей. І то є расизм? Та нехай хоч тисячу разів, сцуко, расизм - але краще бути ******ом/******кою, ніж котовбивцею.

Тори,я не могу о таком говорить вообще. Мне животных всех жалко .
Я не могу смотреть ни Бима, ни Хатико.
А то что что котов и собак едят....

И я не умею , и шо? Беру ем просто .:D
Но я не любитель суши-роллы . Так совсем редко .

:)я теж не фанат суші/ролів.Ну тобто я не шаленію від них,як деякі.
В закладах брала тільки тренувальні, і руки дубові.Видовище відверто жалюгідне:)
Я хочу навчитись їсти паличками в рамках майбутнього харчового аскетизму:) паличками багато не з"їсиш.

:)я теж не фанат суші/ролів.Ну тобто я не шаленію від них,як деякі.
В закладах брала тільки тренувальні, і руки дубові.Видовище відверто жалюгідне:)
Я хочу навчитись їсти паличками в рамках майбутнього харчового аскетизму:) паличками багато не з"їсиш.

опять не спишь :(

Да я то движусь... Но не так стремительно, как хотелось бы )

Ну много в жизни не так как хотелось бы :)
Не боись , заработаешь на свой уголок .

Тоже так считал . Сейчас , когда есть багаж прожитого , я точно могу сказать - таки что-то было сверху\сбоку\сзади в нужный момент давшего легкого пинка , чтобы начал движение . В какой-то момент слегка толкнуло в бок , дабы поправить траекторию . А временами и сунуло палку в ноги , дабы навернулся и лоб разшиб , но остановился :)

Країна ранкової свіжості - південна корея.І там є ресторани де подають собак:( Спеціальної породи.І так, місцеві соромаються цієї традиції - її багато хто в світі не схвалює.
Котів їдять в Китаї,так.
Але там є свої котячі революціонери.Люди, які виступають проти котоїдства.:збентежений:

И что?

Блин, я не понимаю, а почему вас не смущает, что кроликов едят? Они вообще-то тоже бывают разных пород, и некоторые породы специально для еды, а некоторые - декоративные.

Я уже молчу о других животных.

Птицы? У меня было очень много ручных цыплят, гусей и тп. Я их очень любила. А потом из них была очень вкусная тушёнка :незнаю: Такова жизнь.

Назад
Зверху Знизу