Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

"Аналіз крові покаже, як швидко старіють наші органи."

🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 10119
  • 🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
Схоже на фантастикум або фейк, але все ж таки це з ВВС..."

Вчені розробили аналіз крові, який показує, наскільки швидко старіють внутрішні органи людини - подібно до технічного огляду автомобіля. І він навіть передбачатиме, які з них незабаром відмовлять.
Команда Стенфордського університету каже, що вони можуть моніторити 11 основних органів, зокрема серце, мозок і легені..

Науковці випробували діагностику на тисячах дорослих, переважно середнього або старшого віку.
прискореннями у людей між 30 і 40 роками, після 60 та від 70 до 80 років.........
Професор Джеймс Тіммонс, експерт з питань здоров’я та хвороб, пов’язаних із віком, Лондонського університету королеви Марії також вивчав кров’яні маркери біологічного віку. Його робота зосереджена не на білках, а на змінах у генах.
Він каже що останні висновки доктора Вісса-Корея вражають, але потребують перевірки на більшій кількості людей, особливо на молодших та різного етнічного походження.
"Це старіння чи новий спосіб раннього виявлення біомаркерів вікових захворювань? Автори віддають перевагу першому, але я думаю, що друге також не виключене", - каже він.
"Якщо ми зможемо підтвердити ці результати у 50 000 або 100 000 осіб, це означатиме, що, спостерігаючи за станом окремих органів у начебто здорових людей, ми зможемо знайти органи, які зазнають прискореного старіння, і лікувати людей до того, як вони захворіють", - каже доктор Вісс-Корей.
Водночас професор Пол Шейлз, експерт з біології старіння з Університету Глазго, вважає, що для того, щоб створити найточнішу картину здоров’я людини, важливо дивитися на все тіло, а не лише на окремі органи.
Керолайн Абрахамс з благодійної організації Age UK також зазначила, що необхідно зважати на те, як люди можуть почуватися, маючи такі знання про свої органи.
Якщо такі аналізи почнуть широко використовувати, каже вона, разом із ними людям необхідно буде надавати також емоційну та клінічну підтримку."
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ще одні?

Разводилово. Не имеет значения биологический возраст органов. Основная смертность от забитых жиром сосудов, потом рак - иммунная система, усыхание мозга типа альцеймер не лечится.

короче вывод такой - все мы сдохнем рано или поздно

ще одні?
Вот еще один серьйозный источник:
!"Коли люди
, їхні клітини зазнають ряд біохімічних змін, які призводять до пошкодження органів і,
. Але нове дослідження
, яке відстежує білки, показує, що ці зміни не є однорідними: органи людини можуть старіти з різною швидкістю, і певний орган може старіти швидше в однієї людини, ніж в іншої з однаковим хронологічним віком.

Автори вивчили 11 основних органів і повідомляють, що всі вони можуть піддаватися «прискореному» старінню, що визначається рівнями певних білків у крові. Приблизно одна п'ята з понад 5600 людей, які брали участь у дослідженні, відповідали критеріям авторів щодо прискореного
принаймні одного органу. Такі гіперстарілі органи пов’язані з більшою поширеністю захворювань, а наявність одного органу в надзвичайно похилому віці пов’язана з вищим ризиком передчасної смерті, показало дослідження.

Тести на білки, пов’язані з віком органів, можуть допомогти дослідникам розробити лікування проблем зі здоров’ям, пов’язаних із віком, а також скерувати персоналізовані плани лікування, каже Гамільтон О, комп’ютерний біолог із Стенфордського університету в Каліфорнії та співавтор дослідження. Лікарі вже стежать за рівнем деяких білків у пацієнтів, і авторський тест «розширить їх інструментарій», каже він.

Стаття була опублікована сьогодні в Nature .

тобі це вже не поможе, лайняр... хоч здавай кров, не аналіз, хоч не здавай, а твою деменцію вже не приховати... а от я у вівторок вп"яте за рік здав 450мл крові.

Гугли академик Скулачев

тобі це вже не поможе, лайняр... хоч здавай кров, не аналіз, хоч не здавай, а твою деменцію вже не приховати... а от я у вівторок вп"яте за рік здав 450мл крові.
Тю, це ж зовсім про різне..

Схоже на фантастикум або фейк, але все ж таки це з ВВС..."

Вчені розробили аналіз крові, який показує, наскільки швидко старіють внутрішні органи людини - подібно до технічного огляду автомобіля. І він навіть передбачатиме, які з них незабаром відмовлять.
Команда Стенфордського університету каже, що вони можуть моніторити 11 основних органів, зокрема серце, мозок і легені..

Науковці випробували діагностику на тисячах дорослих, переважно середнього або старшого віку.
прискореннями у людей між 30 і 40 роками, після 60 та від 70 до 80 років.........
Професор Джеймс Тіммонс, експерт з питань здоров’я та хвороб, пов’язаних із віком, Лондонського університету королеви Марії також вивчав кров’яні маркери біологічного віку. Його робота зосереджена не на білках, а на змінах у генах.
Він каже що останні висновки доктора Вісса-Корея вражають, але потребують перевірки на більшій кількості людей, особливо на молодших та різного етнічного походження.
"Це старіння чи новий спосіб раннього виявлення біомаркерів вікових захворювань? Автори віддають перевагу першому, але я думаю, що друге також не виключене", - каже він.
"Якщо ми зможемо підтвердити ці результати у 50 000 або 100 000 осіб, це означатиме, що, спостерігаючи за станом окремих органів у начебто здорових людей, ми зможемо знайти органи, які зазнають прискореного старіння, і лікувати людей до того, як вони захворіють", - каже доктор Вісс-Корей.
Водночас професор Пол Шейлз, експерт з біології старіння з Університету Глазго, вважає, що для того, щоб створити найточнішу картину здоров’я людини, важливо дивитися на все тіло, а не лише на окремі органи.
Керолайн Абрахамс з благодійної організації Age UK також зазначила, що необхідно зважати на те, як люди можуть почуватися, маючи такі знання про свої органи.
Якщо такі аналізи почнуть широко використовувати, каже вона, разом із ними людям необхідно буде надавати також емоційну та клінічну підтримку."
Очень интересно в качестве диагностики👍Мы стареем т.к. укорачиваются теломеры в цепочках ДНК, клетки способны воспроизводиться ограниченное количество раз и потом погибают не заменяясь новыми. На длину теломер влияет не столько генетика, сколько образ жизни и стрессы. Процесс не равномерный, на разные органы и системы влияет по разному (в зависимости от поведения человека согласно китайской медицины, злится ли он часто или испытывает страх, обиду и т.п). Эта методика позволит либо заранее позаботиться о донорских органах либо заняться профилактикой. Правда, как всегда, вопрос в цене и доступности.

Назад
Зверху Знизу