Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну хоть факи тыкать отучили... Вон оно что волшебная ********* делаетплівся 55 і почав розганятись до 85 аж мотор взревів....
***ть, люди не міняються
Нічо не зрозумів з твого коменту.плівся 55 і почав розганятись до 85 аж мотор взревів....
***ть, люди не міняються
Та ні, там скрізь був ліміт 80. До тунеля так +- і їхали. На з'їздах-заїздах зазвичай трафік уповільнюється. Але я знав, що зараз права смуга стане вільною, то ж мене це не бентежило ніяким чином.спідліміт 50 в тунелі був, 80 за ним, а потім і безліміт.. от і прискорювався
Гольф єблан.Нічо не зрозумів з твого коменту.
В тебе гарна фантазія. Але це неправда.Гольф єблан.
Але ким треба бути щоб спеціально прискорюватись і не давати йому протиснутись. Щей по підарськи бібікати в сраку, наче і так не очевидно, що зараз він буде підрізати.
Наче в тебе все в житті нормально, не в Україні. Але оця сутність твоя так і залишилась. Фак мабуть теж показав, на відео не видно просто![]()
Еще?! А они у них когда то выходили из анабиоза?!Осторожно. Разморозились велодибилы.
Мышцы уже работают, мозги еще в анабиозе
Ладно бы камни летели, шипы - а то поражающие элементы Смерч и ромбики с градов.сколько *****ов без брызговиков, да еще по такой погоде![]()
Пардон, это я не до конца догнал ваши стрелки. Так да, помеха справа.Оба едут по главной дороге и оба с нее одновременно съезжают. Что тут должно смущать?
https://www.kharkovforum.com/thread...i-de-pracjujut-radari-trucam-perelik.5459452/дотриманням водіями швидкісного режиму за допомогою приладу TruCam.
На дорогах міста Харків:
Харківське шосе
проспект Гагаріна
проспект Героїв Харкова
вулиця Полтавський Шлях
проспект Льва Ландау
проспект Науки
вулиця Героїв Праці
Автошляхи області:
М-03 Київ-Харків-Довжанський
М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта