Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Алина Паш охуенная

• Автор теми Автор теми rdv
  • Дата створення Дата створення
Re: Алина Паш охуенная

Не тіш себе ілюзією, нема у твоєму нікчемному існуванні того, чому можна заздрити.

Твое личное мнение безликого форумчанина с коньюктурным месседжем. Ты посути бот - тебя даже читать скучно, очень грузишь какой то ьхуетой никому неинтересной:)

140 000 это ниочем) Ты еще скажи они все в рукопашную побегут кишки выпускать:D

Нащо їм бігти, ти сам з "чёрный хлеб-селёдка" назустріч пострибаєш, як інакше, після того як тебе стільки раз опустили на ХФ, на кривдників новим хазяям потрібно наябідничати. Душа митця не може терпіти наруги. Тим більше з хворобливою завищеністю самооцінки.

Нащо їм бігти, ти сам з "чёрный хлеб-селёдка" назустріч пострибаєш, як інакше після того як тебе стільки раз опустили на ХФ, на кривдників новим хазяям потрібно наябідничати. Душа митця не може терпіти наруги.

Ошибаешься, я настолько к тебе равнодушен, что мне лень будет даже этим заниматься:D Разбирайся с ними сам. А я перееду или в Европу или в Азию. По ситуации

Твое личное мнение безликого форумчанина с коньюктурным месседжем. Ты посути бот - тебя даже читать скучно, очень грузишь какой то ьхуетой никому неинтересной:)

Тобі опущеному, звичайно знизу видніше, сперичатись не буду.

Ошибаешься, я настолько к тебе равнодушен, что мне лень будет даже этим заниматься:D

А ти мені цікавий як пацієт (я у студенські роки підробляв фахівцем з фіксації, санітаром у психіатричній лікарні) але медик з мене так собі бо вивчав інше. Інтерес для мене має використання апарату судорожної терапії раніше його виробляли в московському інституті имені Бехтерева. Дива робить. У радянському фільмі Протистояння є сцена використання корисного приладдя. Маю підозру що і тебе можна підстабілізувати таким методом.

Тобі опущеному, звичайно знизу видніше, сперичатись не буду.

Ты себя на фото видел, карлик в засранном зеркале)

profilepic525153_3.gif

Ты себя на фото видел, карлик в засранном зеркале)

profilepic525153_3.gif

Засцяність твоєї оптики спотворює сприйняття зображення. Обсохни, може застабілізуш стан. А взагалі я тобі як фахівець пропоную пройти сеанс судорожної терапії, дива робить.
Відносно дзеркала, ти напевно не знаєш про що пишеш, то від розумової убогості.

Засцяність твоєї оптики спотворює сприйняття зображення. Обсохни, може застабілізуш стан. А взагалі я тобі як фахівець пропоную пройти сеанс судорожної терапії, дива робить.
Відносно дзеркала, ти напевно не знаєш про що пишеш, то від розумової убогості.

Ты хоть сам расшифровывешь какую ***ню постишь душную?) Типичный юмор солдафона:)

Вот кого надо было отправлять на Евровидение!)

І Вам не хворіти.
В 2008 году впервые победителем конкурса стал представитель из России — Дима Билан с песней «Believe». Второе место заняла Ани Лорак — «Shady Lady», представительница Украины, третье — Каломира из Греции — «Secret combination», четвёртое — Сирушо из Армении — «Qele Qele». https://ru.wikipedia.org/wiki/Евровидение-2008
«Dancing Lasha Tumbai» — песня Верки Сердючки, занявшая второе место на конкурсе песни «Евровидение-2007» от Украины с 235 баллами. При голосовании пять стран поставили «Dancing» высшую оценку в 12 очков. От российских телезрителей песня получила восемь баллов.
Якось так.
Я взагалі важаю Данилка порядною людиною.

а вот это весело))))

а вот это весело))))

Обхохочешься. ***** спиздил чужой трек, смиксовал со своим чвяканьем-***каньем, а розовые хомяки потешаются, считая, что это коллаба. Ну-ну.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Обхохочешься. ***** спиздил чужой трек, смиксовал со своим чвяканьем-***каньем, а розовые хомяки потешаются, считая, что это коллаба. Ну-ну.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А я думаю христина так себя через тик ток продвигает методрм модного антихайпа

К сожалению, путин научился создавать пушечное мясо
Ну що непризнаний генію, п'яти змастив, зараз звичайні мирні ******* напряглися перед ривком за нашим майном, твоїм доречі теж. Ти ж не злидень маєш чим їх порадувати?

Ну що непризнаний генію, п'яти змастив, зараз звичайні мирні ******* напряглися перед ривком за нашим майном, твоїм доречі теж. Ти ж не злидень маєш чим їх порадувати?

Мои мирные также работают и живут в Москве. Ни о каком рывке не помышляют. У тебя опять расстройство в лобной доле мозга?

Не нагнетай, лучше зеркало стекломоем протри, а не пей его

Назад
Зверху Знизу