AliExpress під час війни

• 🟢 14:47 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
я редирект налаштував, щоб алі.сру на сом перекидало

насправді проблема виникає коли випадково переходиш по посиланню .сру. Бо так я завжди на сом та алішка не вийобується. А раз на кацапський зайдеш - вона перемикає все на кацапський та його тулить. Потім треба руками всі налаштування повернути, повернутись на інт версію. Да й то їхній робот може знову на кацапську перемкнути.
От щоб цього уникнути й потрібен редирект.

Чим більше сидиш на інт версії, тим менше вірогідності, що бот перекине на локалізовану версію.

• 🟢 14:47 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

лочиться за областю - в харківську не шлють.

Щоб обійти обираєш київську область/київ, але адресу пишеш свою, індекс свій.

Якщо стандарт шипінгом, то взагалі на всю ту адресу пох бо поїде нп, а нп потім зашле повідомлення, щоб ти обрав куди доставляти, де можна обрати будь-яке відділення/поштомат в Україні. Тут головне, щоб телефон був твій.

А якщо навіть щось станеться та поїде звичайною поштою, то поїде по індексу - так працює пошта, ніхто не читає адреси, індекс повністю ідентифікує відділення призначення, адресу читають вже на місцевому відділенні. Тобто на твоє відділення приїде, а там вже місцеві поштарки розберуться.

1. Нет. Заказ отменил сам продавец, после моей просьбы отправить его на мой харьковский адрес. После того, как посылка вернулась к продавцу, я открыл диспут на возврат денег. Деньги вернули, а купин Али нет.

2. Купон был использован на один товар.

3. Термин действия, на момент завершения диспута в мою пользу и возврата мне денег по заказу, еще был актуален.

Ну шо, таки да. Этот метод работает.

Сегодня Мист Экспрес прислал уведомление по заказу с Али и предложил выбрать отделение на котором хочу получить посылку.

Короче народ, чтоб заказывать в Харьков вам нужно прописать такое в адресе доставки:

Что там не придумали как в Хуевый заказывать, а то купоны пропадают

Upd. Прочитал последние страницы. Попробую заказать с индексом

пришла первая "пробная" посылка,заказанная на Полтаву и редиректнутая бесплатно на Харьков Новой почтой.
так же одна из посылок пошла Мистом не смотря на все тот же способ доставки (Китайцы мутят , потому как Вы понимаете гарантий никаких). Мистом выбрал тоже Харьков, прокатило вроде.
но теперь остальные посылки с треком AEPDхххххххххх не приходит смс от Новой почты и соответсвенно при попытке зайти вручную на личный кабинет my.novaposhtaglobal.ua пишет "нет посылок". Потому безпроблемного редиректа посылок обещать никто не может

еще раз о главном: обязательно выбираем aliexpress standart shipping . если нет - будут проблемы! проблемы в виде письменного заявления укрпочте +платная переадрессация на Харьков. Ну про то что заказывать надо на разрешенный регион это уже точно все поняли. А то задают вопросы, ленятся прочтить несколько страниц назад

Вот так заказал, сегодня поехали посылки, aenm...

Осталось придумать как заказывать аккумуляторы.
Интересно, Meest-China с TaoBao повезёт?

що до інших немає повідомлень бо ти обрав відділення за замочанням. Воно за замовчанням обирається. Тобо обрав один раз - всі інші туди їдуть.

ооо, відправили мені дебіли звичайною поштою замість нп (RBxxxxxxxLV)
натурально подивимось тепер як поїде з харківським індексом та києвом

Сайт сейчас работает, а схема - нет.
Зказал с АлиЭкспресс на адрес НП в Киеве - при поступлении посылки в Украину никаких смс не было, и по номеру телефона ответ сайта : не знайдено.
Отделение по умолчанию стоит Харьков, но поехало всё равно в Киев, как было указано при заказе.
Пришлось оформлять переадресацию оттуда в почтомат Х, за 50 грн

смс приходит когда посылка еще в Китае, может в черный список попало?
проверьте по своему номеру телефона настройки
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

приходить, але якщо нічого не робити, то буде якесь за замовчанням - або яке ти обрав за замовчанням, або найперше, воно автоматом обирається за замовчанням

сегодня приехали укрпочтой две первые посылки с 15.06

сегодня приехали укрпочтой две первые посылки с 15.06
а как вы на харьков заказывали? или на другую область, а потом перенаправляли? если да, то как это правильно сделать.

приїхала моя перша посилка...
...приїхала в київ

Я точно обирав для неї моє відділення в харкові. Тобто приходила стандартна смс "до вас їде посилка, протягом доби можете обрати відділеня" й я обирав.

Ніколи раніше з цим проблем не було, їхало куди обирав.

Зараз переадресацію зробив звичайну.

я давеча писал об этом: прикрылась лавочка
На НП дурних нема

Що знач дурних?
В них завжди це працювало так. При замовленні на алі немає можливості обрати відділення**, відправляється на адресу звичайну, але не завжди найзручнішу для юзера, да й взагалі інколи щось глючило на інший бік міста чомусь їхало - тому вони пропонують обрати відділення вже пізніше. Це логічно.
Й інші відділення обирав не раз, й інше місто теж - переїхав в інше місто, щоб не папрягати інших забрати ту посилку вдома, просто обрав відділення в тому іншому місті потім.

Якщо вони це приберуть, то ними просто возити не будуть - бо ринок вирішує. Й якщо люди будуть попадати на платну переадресацію, при чому навіть не по їхній вині, то хуй хто ними буде доставляти.
Я, якщо ще з однією така ж хня вийде, то не буду більше нп користуватись отак через київ. Краще їм стане? Навряд.

Тож я думаю, що просто якийсь глюк в них.
Подивимось.

** колись в них була система, де на алі обрати відділення можна було. Й воно працювало якось, їхало дефолтом на те відділення, що обрав. Але оті смс з можливістю переадресації все одно приходили та можна було змінити.

пс - ну в тебе смс не було. Чув, що була атака якась та може добу й не працювало - не пощастило можливо просто. А замовчання злітає час від часу - тобто обраєш відділення( я обираю не географічно найближче до адреси моєї - ну мені так зручніше), потім забиваю на ті смс бо типо обрав же дефолтне відділення, але потім якось бах і приїзджає на географічно найближче( не те, що обране) = злетіли налаштування.