- 🔴 04:09 Повітряна тривога в Харків.обл.
Теперь и на таможне будет кетчуп с печеньем!Укрпочту уже нареформировал. Как была совковым дном, так и осталась, только добавился кетчуп с печеньем.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Теперь и на таможне будет кетчуп с печеньем!Укрпочту уже нареформировал. Как была совковым дном, так и осталась, только добавился кетчуп с печеньем.
покращенняДо 20, а субота - неділя до 19.
у нових відділках давно не совок -- привітні дівчата, швидке обслуговування, тим хто часто замовляє вагалі окремі ніші, можуть ще й подзвонити нагадати про посилку, є терміналУкрпочту уже нареформировал. Как была совковым дном, так и осталась, только добавился кетчуп с печеньем.
У нас сидить привітна дівчина в майках з надписами типу fuck offу привітні дівчата,
Для вас наряджається.У нас сидить привітна дівчина в майках з надписами типу fuck off
Взагалі-то їм видавали фуфайки якісь із зображенням марки про руський корабель.У нас сидить привітна дівчина в майках з надписами типу fuck off
я ещё предыдущие посылки от НП не смог забрать хDDD🎁Сезон подарунків від аліекспрес 🎁
GIFT SEASON: Dec. 9th to 15th
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
- Warm up: 2024.12.07- 2024.12.08 CET
Sale: 2024.12.09 - 2024.12.15 CET
- Benefit: Up to 60% off
- Code: Exclusive code for this event.Valid from 9th December to 15th December
* Notice: For selected products
AFUA03: $29-$3
AFUA08: $69-$8
AFUA18: $139-$18
AFUA30: $239-$30
AFUA50: $369-$50
AFUA100: $759-$100
У меня ручка, заказанная на 11.11, только выехала из Китая позавчера.я ещё предыдущие посылки от НП не смог забрать хDDD
а ще може може бути без андроїда, хоча навіть для такого низькувата ціна.На странице продавца (предположительно) ошибка в цене на проектор на порядок. Дело в том, что при выборе американской версии или британской цена (на него же) в 10 раз выше. Или это продавец имел в виду только сам пульт ДУ от проектора. Если попробовать заказать, например, то продавец (с большой вероятностью) не вышлет товар и деньги через 5-10 дней вернутся?
Яка назва магазину?
Так я говорил, что на порядок. С большой долей вероятности, что это просто ошибка.але навіть сірий колір в 10 р дорожче..
скоріше фінт, щоб підняти у пошуку, але як вони розрулюватимуть покупки.. суперечки знижають рейтинг.Так я говорил, что на порядок. С большой долей вероятности, что это просто ошибка.
Я вже отримав штук п'ять інших замовлень, у т.ч. зроблених пізніше. Але оце вже місяць по Китаю тусують.на розпродажі таке буває
11.11 тим паче - там їх розпродаж, потім п'ятниця, потім понеділок