В США им будет проще.Они мне по Ха довезти не могут никак второй день.
Даже не сомневаюсь, там некому водил вытаскивать из машин.В США им будет проще.
Дивлячись що тобі требаПохоже шабашнув павербанк.
Є сенс замовляти на Аліке , чи купити вже в Україні?!
Був Редмі на 20000, купував кажись роки з три тому у Алло.Дивлячись що тобі треба
Купуй, місяці через 3 приїдеПохоже шабашнув павербанк.
Є сенс замовляти на Аліке , чи купити вже в Україні?!
Не відповідай мені. Від тебе вихлопу нульКупуй, місяці через 3 приїде
Смокчи мовчки тодіНе відповідай мені. Від тебе вихлопу нуль
Тобі олігофрену повторюю вдруге, не відповідай мені.Смокчи мовчки тоді
Шо ти так розкудахтался, півник?Тобі олігофрену повторюю вдруге, не відповідай мені.
а ціни порівнював з тими що у нас, є сенс чекати? звісно не 3 місяціБув Редмі на 20000, купував кажись роки з три тому у Алло.
Почергово бігають індикатори і заряджати телефон починає тільки при натисканні кнопки, і то ненадовго.
Кажись йому торба.
Тому потрібен новий павербанк, для заряджання телефону в основному, чи коли немає світла для юсб лампочки.
не мог он сдохнуть за 3 года. скорее всего вы вошли в режим зарядки малым током. два раза клацните по кнопке.Був Редмі на 20000, купував кажись роки з три тому у Алло.
Почергово бігають індикатори і заряджати телефон починає тільки при натисканні кнопки, і то ненадовго.
Кажись йому торба.
Тому потрібен новий павербанк, для заряджання телефону в основному, чи коли немає світла для юсб лампочки.
А по цінах?! Бо я трохи випав з контексту цін. Є сенс замовляти з Алі теж самі Редмі або Базеус, чи купили вже в Україні!?а ціни порівнював з тими що у нас, є сенс чекати? звісно не 3 місяці
Я влітку за бали купувала, що в футбольних іграх виграла, то 10 днів не відправляли, а потім за 2 тижні приїхав такий⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
заряджає смартфони, ліхтарики норм, але не товаришує з рештою моїх кабелів, тільки з рідним. В причині не розбиралась, бо в мене ще один є від базеус, той не перебирає
редмі і базеус так просто по норм цінам не купити, це потрібно через Польшу або іншими способамиА по цінах?! Бо я трохи випав з контексту цін. Є сенс замовляти з Алі теж самі Редмі або Базеус, чи купили вже в Україні!?
По цінам нещодавно було такА по цінах?! Бо я трохи випав з контексту цін. Є сенс замовляти з Алі теж самі Редмі або Базеус, чи купили вже в Україні!?
Глянь тг-канал AndropriceА по цінах?! Бо я трохи випав з контексту цін. Є сенс замовляти з Алі теж самі Редмі або Базеус, чи купили вже в Україні!?
Спасибо, но не помогло (((не мог он сдохнуть за 3 года. скорее всего вы вошли в режим зарядки малым током. два раза клацните по кнопке.