хз, я не гонюсь за самой минимальной ценой страховки.это бесплатно?
но далеко не всякая страховая дает такие опции клиенту
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
хз, я не гонюсь за самой минимальной ценой страховки.это бесплатно?
так и я не гонюсь,это же выводы форумных экспердов,надо просто не обращать внимание на их вяканьехз, я не гонюсь за самой минимальной ценой страховки.
но далеко не всякая страховая дает такие опции клиенту
короче я лохонулся,да?да, так и есть, ты не гнался за дешевой ценой, а хотел взять с хорошими рейтингами
дивлячись з якими умовами були ті за 1800.. якщо там підвищений ліміт виплат був то може і лоханувся, а може і ні. залежить від того кого вʼїбеш, бо 160к грн то не дуже багато для сучасних свіжих авто.заплатил 1450,но там были и по 1800 и по 2000
при чем тут *** к пальцу и пидвищенний лимитдивлячись з якими умовами були ті за 1800.. якщо там підвищений ліміт виплат був то може і лоханувся, а може і ні. залежить від того кого вʼїбеш, бо 160к грн то не дуже багато для сучасних свіжих авто.
а нормальная это какая?страховку надо брать не дорогую, а нормальную
так и я так делаюне сильно слежу за ними, а беру ту, которую предлагают к приобретению проверенные временем продавцы страховок
обычно это PZU, у Александры
Отзывы писать больше не надо,если шородничек радует
бвс ****о )))
може знижку дадуть )))))Отзывы писать больше не надо,если шо![]()
Я обычно PZU беру, в октябре взял такую:а нормальная это какая?
да *** тебе))Хватит тему про газ, засерать страховками!)))
у меня якись Альфа гарантЯ обычно PZU беру, в октябре взял такую:
Так і є.
Була в мене страховка Альфа-Гарант. Оформлював у Олександри. У двадцатому році було ДТП, підбив таксиста. Я був винен, бо нехер пролітати на жовтий, але це лірика..
Добре, буде мені наука. Відремонтувався, та й забув..
Але ніт. На весні двадцять першого, десь через рік, починає мені дзвонити та писати у вайбер страхова таксиста, ТАС, та з'ясовуются цікаві обставини.. Моя страхова Альфа-Гарант виплатила усього 73000грн з 106000грн. нарахованого збитку. Тому страхова ТАС погрожує подати у суд на мене, та у моїх інтересах до суда розрахуватися з ними.. Відійслав до дупи. Вони подали на мене у суд.
З'ясувалося, що *****аси з Альфа-Гарант порахували підбиту Рено Логан як стару, вичли якусь амортизацію, хоча вона була новенька, деав'ятнадцатого року.. Як я потім вже узнав - це їх стандартна тактика.
Консультація у юриста та товста пачка аркушів з обгрунтуванням, що це іменно Альфа-Гарант - підступні *****аси, коштувала 3000грн.
На хвилинку - справа тягнется ще й досі, одинадцятого січня знов викликають..
Ось така ***ня, малята..
мда.....у меня якись Альфа гарант
**** дамда.....
Ти коли поліс замовляв хоч спитав назву страхової, чи тільки вартість?Так можно на любую ск нарыть что хочешь
Брал у Александры в июле ПЗУ, была дороже Альфы на 250 грн с нулевой франшизой.Ти коли поліс замовляв хоч спитав назву страхової, чи тільки вартість?
Заправился по 26 на бвс. Газ норм!)))Гас почём ***** ?!
Тазик на керосине едет?Гас почём ***** ?!