Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

АГЗС. Газовые заправки Харькова и области

Обосрался клиент

❗️❗️❗️Заправка «Rodnik» довела, що клієнт помилився

Відповідь компанії:

Вашим дописником було надано недостовірну інформацію стосовно заправки в нашій мережі АЗС.

У клієнта балон обʼємом 54 літра, тому заправка 52.6л є абсолютно в рамках норми!

Якщо, як у цьому випадку, мультиклапан було налаштовано "на комп'ютері" без фізичного налаштування!

Клієнту розповіли принцип роботи мультиклапану та наповнення балону, пояснили як читати інформацію на шильдику. Домовились, що він заміряє пробіг на ції заправці та зв'яжеться із нами.
Фото балону клієнта додаю.

P.S. будьте уважні коли надсилаєте нам подібні матеріали, Родніку повага за фідбек.

Подписывайся Харьков LIVE
➖Присылайте инфу админу
1700577771020.webp

1700577813010.webp

Lt 054 - это и есть литраж?
надо будет у себя глянуть))

Он хотел вдогонку всем донести, что Б-сеть при довоенном менеджере наёбывала не аж на 10, а только на 2-3 литра, не более. А ты ему своим последующим постом всё испоганил.

• Це лайк!
Реакції: ua21
Падіння цін на бензин та дизпаливо – експерт озвучив позитивний прогноз
Вже в найближчий тиждень ціни на бензин та дизпаливо знизяться на декілька гривень, повідомив директор консалтингової групи «А95» Сергій Куюн.
💬 «Минулого тижня окремі мережі почали знижувати ціни на пальне, вчора був також досить масовий етап зниження, тобто на 1 гривню великі мережі національні теж знизили ціни. Я думаю, що цей процес триватиме, думаю, що найближчі 10 днів-тиждень ми побачимо зменшення ціни, думаю, що на пару гривень ціни можуть ще впасти», – наголосив він
Експерт зазначив, що в ситуації з цінами на пальне важливу роль відіграло й те, що ціна нафти та нафтопродуктів на світовому ринку суттєво зменшилася.
💬 «Якщо вона на піку у вересні була 95 доларів за барель, то сьогодні – 80-82, і відповідно ціни закупівельні теж знижуються. Ми бачимо в опті спочатку зниження ціни, і зараз вже цей процес перекинувся на роздріб»,

Падіння цін на бензин та дизпаливо – експерт озвучив позитивний прогноз
Вже в найближчий тиждень ціни на бензин та дизпаливо знизяться на декілька гривень, повідомив директор консалтингової групи «А95» Сергій Куюн.
💬 «Минулого тижня окремі мережі почали знижувати ціни на пальне, вчора був також досить масовий етап зниження, тобто на 1 гривню великі мережі національні теж знизили ціни. Я думаю, що цей процес триватиме, думаю, що найближчі 10 днів-тиждень ми побачимо зменшення ціни, думаю, що на пару гривень ціни можуть ще впасти», – наголосив він
Експерт зазначив, що в ситуації з цінами на пальне важливу роль відіграло й те, що ціна нафти та нафтопродуктів на світовому ринку суттєво зменшилася.
💬 «Якщо вона на піку у вересні була 95 доларів за барель, то сьогодні – 80-82, і відповідно ціни закупівельні теж знижуються. Ми бачимо в опті спочатку зниження ціни, і зараз вже цей процес перекинувся на роздріб»,
так бывает
подняли на 10 грн
а скинули потом на 2
и все довольны

Вот если бенз снизится до текущей цены газа, а цена на газ не изменится, то нафиг нужен тот газ :D
ну так есть порог критической цены
после которой просто нет смысла юзать газ
если например бензин 50 а газ 40,то я врядли буду дуть газ

Газ на 20-25 % больше расход от бензина. Потому, и цена критичная - где-то 0,7 от цены бензина... Выше - проще не бензине ездить...

Овис 36.99
Охуеть

У меня разница расхода газа и бензина в 1 литр на 100 км по городу. В цифрах это 9 и 8 литров при езде без кондиционера и не по снегу/гололёду. При цене бензина 50, а газа 40 буду ездить на газе. При цене газа 45 буду думать. Потому как на газе нагрузка на двигло меньше, что делает его более долговечным при правильных регулировках (под газ) зазоров выпускных клапанов. Опять же лучше ездить на газе по 45 с проверенных АГЗС, чем на бензине по 50 с паршивых заправок. Но сомневаюсь, что когда то возможна 15%, а тем более 10% разница в цене газа и бензина. В этом тысячелетии в пиковые моменты розничных цен на автогаз разница не опускалась ниже 35%, да и то на очень короткое время - на неделю

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

За 40 грн/л: «Приват» підняв ціни на автогаз
В первый раз вижу как на Приватовских заправках газ дороже чем на ОККО и ВОГ...

Назад
Зверху Знизу