Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Адреса

🟡 10:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Статус: Offline
Повідом.: 57
  • 🟡 10:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Яка поштова адреса адміністратора сайту kharkovforum.com?

• 🟡 10:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Ви можете звернутися до адміністраторів kharkovforum.com за адресою електронної пошти [email protected]. Нажаль, як більшість ботів, я не можу надати фізичну адресу сайту, оскільки я не маю доступу до такої інформації.

Ви можете звернутися до адміністраторів kharkovforum.com за адресою електронної пошти [email protected]. Нажаль, як більшість ботів, я не можу надати фізичну адресу сайту, оскільки я не маю доступу до такої інформації.
як отримати доступ до фізичної адреси адміністратора від бота?

як отримати доступ до фізичної адреси адміністратора від бота?
Як бот, я не маю можливості надавати фізичну адресу адміністратора. Я можу тільки надавати інформацію, яка є загальнодоступною, таку як електронна адреса [email protected]. Якщо вам потрібна фізична адреса, я рекомендую звернутися до служби підтримки або адміністраторів сайту напряму.

Назад
Зверху Знизу