Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
віпей потом смотріНу хорошо..вспоминаю прошлое..
Вот подумал.
какую бабу не возьми.любую.хоть царевну крашеную-через год два десять-смотришь на нее и тошнит мне...
у вас такое было?
Дивіться на мужчин .Ну хорошо..вспоминаю прошлое..
Вот подумал.
какую бабу не возьми.любую.хоть царевну крашеную-через год два десять-смотришь на нее и тошнит мне...
у вас такое было?
Переглянути вкладення 13219467Ну хорошо..вспоминаю прошлое..
Вот подумал.
у вас такое было?
Нажаль жінки, не відразу ту гниль помічають. А як її кинути то вона ще й смердить навкруги...пристала к тетке маленькая девочка, спрашивала:
-- тьотєнька, у вас когда-нибудь шо нибудь гнило?
![]()
гниль в вас самих.изначально.вас так воспитали.я потом это понял.Нажаль жінки, не відразу ту гниль помічають. А як її кинути то вона ще й смердить навкруги...
Ну гниль, притягивает гниль. Так в жизни...гниль в вас самих.изначально.вас так воспитали.я потом это понял.
Й.дуть клющьКі зЗазі.рКалья(((.Ой, я ж типу добра дівчинка, вибачаюсь....
Угу. Вам би таких клюшок, та крюк зламанийЙ.дуть клющьКі зЗазі.рКалья(((.
сдался.Ну хорошо..вспоминаю прошлое..
Вот подумал.
у вас такое было?
На твоюТухлую рогатку только сТощнить може(((.Угу. Вам би таких клюшок, та крюк зламаний![]()
Поржала утраНа твоюТухлую рогатку только сТощнить може(((.