Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

А шо сказали бы на это все происходящее Цой, Кузьма и Стругацкие?

• Автор теми Автор теми фанера
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 87
Ну представьте что они бы дожили бы до этих дней. Я понимаю, что за покойников ни кто не в ответе, но все таки. Ну сколько российской эстрады скурвилось, но некоторые остались на правильной стороне. Но наши тоже хороши: есть же знала и средь нас. Вообщем вопрос к форумчанам: каквы думаете какое было бы мнение названых людей?

Ну представьте что они бы дожили бы до этих дней. Я понимаю, что за покойников ни кто не в ответе, но все таки. Ну сколько российской эстрады скурвилось, но некоторые остались на правильной стороне. Но наши тоже хороши: есть же знала и средь нас. Вообщем вопрос к форумчанам: каквы думаете какое было бы мнение названых людей?
Кузьма давно й одразу сказав. Ще тоді.

Как вы ******* со своим цоем...
Цой відмовився співпрацювати з КГБ і зустрів на трасі вантажівку.
Кузьма - теж зустрів на трасі вантажівку.
Обидва випадки - мають приблизно один почерк. Такшо, Цой не їхній, і, взагалі, він кореєць.
P.S. Ти чув корейську авторську пісню, доречі? А вона є :D

такие місли зачастую возникают у личностей страдающих деменцией.
- или просто, *******ов!

Обидва випадки - мають приблизно один почерк. Такшо, Цой не їхній, і, взагалі, він кореєць.
***** він потрібен був тому КДБ, ще й у 89 році?
Та ще й цілий Ікарус на ньго витрачати, доругущій туристичний. Простіше до дурки закрити, але не в 89-му, повторюся.
Кузьма - втудиж, революціонер, йопта.

Останнє редагування:
***** він потрібен був тому КДБ, ще й у 89 році?
Та ще й цілий Ікарус на ньго витрачати. Простіше до дурки закрити, але не в 89-му, повторюся.
Кузьма - втудиж, революціонер, йопта.
Кузьма то наш. А ті совки. Творчість то окремо, позачасом.
Я Зреагував на недоречність такої (-их) тем зараз. Війна. У нас поряд. Інші пісні повинні бути на слуху, під корою мізка!
Мій батько обожнював Висоцького.
"Я не люблю когда.."
А зараз без домівки, в 70+ років. ..
Ні. *****. Все що російське йде *****!!!
В тітка з Серебрянки ще раніше дома лишилася.
Ладно. То імхо. Хтось війну і не чув.
Не хочу цим мірятися.

Кузьма то наш. А ті совки. Творчість то окремо, позачасом.
Я Зреагував на недоречність такої (-их) тем зараз. Війна. У нас поряд. Інші пісні повинні бути на слуху, під корою мізка!
Мій батько обожнював Висоцького.
"Я не люблю когда.."
А зараз без домівки, в 70+ років. ..
Ні. *****. Все що російське йде *****!!!
В тітка з Серебрянки ще раніше дома лишилася.
Ладно. То імхо. Хтось війну і не чув.
Не хочу цим мірятися.

все так

Кузьма говорил точно как "Суга народа"..

А никто не знает, как повели бы себя ****ки.
Никто не ожидал, что самая обеспеченная звезда россии Пугачева плюнет и съедет оттуда.
А теперь вся мелочевка. вся музыкальная туса и рядовые расеяне вытирают об нее ноги.

Они там все под воздействием ***ла и телевизора.
Были у меня знакомые не из последних кругов, НЕ эстрада.
Хоть бы кто спросил в письмах, ну как ВЫ там?
Максимум, ну как я тут, мол, сочувствуем ТЕБЕ.
Отвечаю - я ЛИЧНО в ваших сочувствиях не нуждаюсь. Вы моей стране посочувствуйте! Хотя бы в переписке со мной.
Ага! Все хорошо, прекрасная маркиза, все будет хорошо. После зимы всегда наступает весна.

Назад
Зверху Знизу