Статус: Офлайн
Повідом.: 12791
Повідом.: 12791
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Про це повідомив виконавчий директор асоціації "Енергоефективні міста України" Святослав Павлюк. "Те, що ви недоплачували за електроенергію всі минулі роки – вважайте, що ви складали гроші в банку і тепер їх треба залпом заплатити за нову систему енергопостачання. Я знаю, що їх немає, але ви їх проїли", – зазначив Павлюк.
Тепер зрозуміло чому місцеві порохоботи кажуть, що стали ухилянтами, бо нікому нічого не виннівсе предпочли уйти от конфликта.
Ибо так сказал Зе!бо нікому нічого не винні
А ще він сказав ****увати в ТЦК, але...Ибо так сказал Зе!
Так все послушались и пошли, и кто хотел пошёл служить,кому надо те получили отсрочки, брони. Весь спектр услуг.А ще він сказав ****увати в ТЦК, але...
Ну от порохоботи чомусь не пішли... ссутьсяТак все послушались и пошли, и кто хотел пошёл служить,кому надо те получили отсрочки, брони. Весь спектр услуг.
Правда всё как обычно через опу, ну то такэ
Откуда такие данные?Ну от порохоботи чомусь не пішли... ссуться
звідсиОткуда такие данные?
Ааааа, ну-ну.звідси
но-ноАаааа, ну-ну.
з обісцяних пашустіньіх трусілєй, звісно.Откуда такие данные?
Я еще и прокурила и горжусь этим.Про це повідомив виконавчий директор асоціації "Енергоефективні міста України" Святослав Павлюк. "Те, що ви недоплачували за електроенергію всі минулі роки – вважайте, що ви складали гроші в банку і тепер їх треба залпом заплатити за нову систему енергопостачання. Я знаю, що їх немає, але ви їх проїли", – зазначив Павлюк.
Але сам перед цим відкосив. Чотири рази))А ще він сказав ****увати в ТЦК, але...
Вони навіть мито беруть з того...Нехай ставят солнечные панели за свой счет сами
Кожна квартира в Україні має закупити енергообладнання на $3-4 тисячі, оскільки десятиліттямина електроенергію не покривали її справжню вартість. Тепер ці кошти необхідно витратити на нову систему енергопостачання, щоб забезпечити стабільне постачання електроенергії.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
да пошел ты *****, черт ебаный"Те, що ви недоплачували за електроенергію всі минулі роки – вважайте, що ви складали гроші в банку і тепер їх треба залпом заплатити за нову систему енергопостачання. Я знаю, що їх немає, але ви їх проїли", – зазначив Павлюк.