А есть тут владельцы Jialing JH250?

Привіт, ну що де ти катаєш у Ха чи у Києві? В мене теж такий мот, уже другий, варіантів за таку ціни і такої якості справді немає, мене, як наступний мот, зачепив Honda nc700x, причому цей продавати не хочу, бо як для міста - ідеальний, зробив собі вітрове скло, бо нам трасі некомфортно було 90-110 їхати, зараз норм, не здуває.

Вкладення

• IMG_20240703_200848693_HDR.jpg
    IMG_20240703_200848693_HDR.jpg
    2.3 MБ · Перегляди: 30
Привіт, ну що де ти катаєш у Ха чи у Києві? В мене теж такий мот, уже другий, варіантів за таку ціни і такої якості справді немає
Катаю в ЗСУ, вже другий сезон поспіль.
Пробіг зараз 12800 км. Особливих проблем немає, з поломок - минулого року вийшов з ладу датчик рівня палива в баку. Замінив ланцюг, бо рідний дуже розтягнувся.
Нещодавно відрегулювали зазори на клапанах, різниці в роботі двигуна не помітив. Також зробили чистку карбюратора і заново його відрегулювали.

Катаю в ЗСУ, вже другий сезон поспіль.
Пробіг зараз 12800 км. Особливих проблем немає, з поломок - минулого року вийшов з ладу датчик рівня палива в баку. Замінив ланцюг, бо рідний дуже розтягнувся.
Нещодавно відрегулювали зазори на клапанах, різниці в роботі двигуна не помітив. Також зробили чистку карбюратора і заново його відрегулювали.
Привіт, а я волонтерю вже третій рік, мот допомагає, бо декуди простіше, дешевше і швидше - на ньому. Дуже допоміг на балаклійському напрямку.
А щоб зазори регулювати - бак знімали? І датчик рівня палива міняв? Де він стоїть і як його міняти?

А щоб зазори регулювати - бак знімали? І датчик рівня палива міняв? Де він стоїть і як його міняти?
Бак знімали, так, коли клапани перевіряли.
По датчику: його не замінити окремо. Тільки разом з баком. Тому катаю з несправним. Залишок палива контролюю по пробігу після заправки до повного

Бак знімали, так, коли клапани перевіряли.
По датчику: його не замінити окремо. Тільки разом з баком. Тому катаю з несправним. Залишок палива контролюю по пробігу після заправки до повного
Привіт, регулював сьогодні клапана, знімав бак, так датчик рівня палива там з'ємний, на двох гайках знизу бака, чому ти написав що він тільки у комплекті з банком?

Привіт, регулював сьогодні клапана, знімав бак, так датчик рівня палива там з'ємний, на двох гайках знизу бака, чому ти написав що він тільки у комплекті з банком?
Ілліч, продавець, так сказав. Я не перевіряв. Ну, якщо з'ємний, то збс. Тепер знайти б новий на заміну..

Назад
Зверху Знизу