А есть тут владельцы Jialing JH250?

Привіт, ну що де ти катаєш у Ха чи у Києві? В мене теж такий мот, уже другий, варіантів за таку ціни і такої якості справді немає, мене, як наступний мот, зачепив Honda nc700x, причому цей продавати не хочу, бо як для міста - ідеальний, зробив собі вітрове скло, бо нам трасі некомфортно було 90-110 їхати, зараз норм, не здуває.

Вкладення

• IMG_20240703_200848693_HDR.jpg
    IMG_20240703_200848693_HDR.jpg
    2.3 MБ · Перегляди: 24
Привіт, ну що де ти катаєш у Ха чи у Києві? В мене теж такий мот, уже другий, варіантів за таку ціни і такої якості справді немає
Катаю в ЗСУ, вже другий сезон поспіль.
Пробіг зараз 12800 км. Особливих проблем немає, з поломок - минулого року вийшов з ладу датчик рівня палива в баку. Замінив ланцюг, бо рідний дуже розтягнувся.
Нещодавно відрегулювали зазори на клапанах, різниці в роботі двигуна не помітив. Також зробили чистку карбюратора і заново його відрегулювали.

Катаю в ЗСУ, вже другий сезон поспіль.
Пробіг зараз 12800 км. Особливих проблем немає, з поломок - минулого року вийшов з ладу датчик рівня палива в баку. Замінив ланцюг, бо рідний дуже розтягнувся.
Нещодавно відрегулювали зазори на клапанах, різниці в роботі двигуна не помітив. Також зробили чистку карбюратора і заново його відрегулювали.
Привіт, а я волонтерю вже третій рік, мот допомагає, бо декуди простіше, дешевше і швидше - на ньому. Дуже допоміг на балаклійському напрямку.
А щоб зазори регулювати - бак знімали? І датчик рівня палива міняв? Де він стоїть і як його міняти?

А щоб зазори регулювати - бак знімали? І датчик рівня палива міняв? Де він стоїть і як його міняти?
Бак знімали, так, коли клапани перевіряли.
По датчику: його не замінити окремо. Тільки разом з баком. Тому катаю з несправним. Залишок палива контролюю по пробігу після заправки до повного

Назад
Зверху Знизу