Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

900 грн припаяти кабель?????? Серйозно????

• Автор теми Автор теми UR3LFV
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 7766
Оголошень: 1
Дружина зайнята облаштуванням свердловини на воду на дачі. Фірмачі викотили рахунок. В цілому, цілком адекватно. Але один пункт вбив " обв'язка насоса - 900 грн." На питання що це, була відповідь - "прикрутити шланг, допаяти кабель." Серйозно?????? 900грн?????? Як би за встановлення антивандальної колонки взяли не 600 грн, а наприклад 1200, або за приїзд 1000 замість 500, я б нічого не сказав, ну коштує це так, значить коштує. Але, KURCZĘ, 900 грн за допаяти кабель????????? Ахуєть.

Даа, тяжело тебе

Дружина зайнята облаштуванням свердловини на воду на дачі. Фірмачі викотили рахунок. В цілому, цілком адекватно. Але один пункт вбив " обв'язка насоса - 900 грн." На питання що це, була відповідь - "прикрутити шланг, допаяти кабель." Серйозно?????? 900грн?????? Як би за встановлення антивандальної колонки взяли не 600 грн, а наприклад 1200, або за приїзд 1000 замість 500, я б нічого не сказав, ну коштує це так, значить коштує. Але, KURCZĘ, 900 грн за допаяти кабель????????? Ахуєть.
Обвязка погружного насоса - это не раз плюнуть наверно..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я конечно не спец, но из того, что я знаю, там не так просто добавить длину кабеля, чтобы он реально долго прослужил во влажной среде. Там специальный комплект для соединения и герметизации, и возни не на пять минут.

Обвязка погружного насоса - это не раз плюнуть наверно..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ага. Щаз. Я ж, мабуть, ніколи насос в свердловину не опускав. Це не дренажний насос з купою матні як на Вашому відео. Там вкрутити фітинг, затиснути хомутом шлангу, допаяти кабель і задути місце спайки в термоусадку. ВСЕ!

Ага. Щаз. Я ж, мабуть, ніколи насос в свердловину не опускав. Це не дренажний насос з купою матні як на Вашому відео. Там вкрутити фітинг, затиснути хомутом шлангу, допаяти кабель і задути місце спайки в термоусадку. ВСЕ!
Так може сам би все зробив і не писав би тут? І чим відрізняється дренажний від твого ?

Так може сам би все зробив і не писав би тут? І чим відрізняється дренажний від твого ?
Ну якби я був дома, то звісно, робив би сам. Відрізняється, хоча б відсутністю зворотнього клапана і поплавкового вимикача.

Люди деньги зарабатывают. У меня подключить УПС матери заняло 2 часа. Грубо говоря 2 удлинителя сделать и 2 автомата, работа примитивная но время занимает, с насосом такая жы фигня.

Хорошо что я это все сам делаю, если надо ,****ец,
цены на такие услуги .это надо доход иметь в 30 килогривен в месяц,чтоб не думать о расценках(((

Хорошо что я это все сам делаю, если надо ,****ец,
цены на такие услуги .это надо доход иметь в 30 килогривен в месяц,чтоб не думать о расценках(((
Ну ТС, я так понимю, тоже не бедствует и доход у него от 30к, просто он не делает поправку на войну и его убивает сам факт цени, и он пониимает шо если би делал сам то ето не стоило би 900 грн..:незнаю:

Какойто подьеб с насосом, у меня на 35 метрах, еще кабеля метрів 5 запас.

Я когда узнал сколько стоит кабель-менеджмент у компьютерщиков,я вообще охуел.

Ну, это только начать. А так 1800

Назад
Зверху Знизу