Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
а не пошел бы ты лесом
В жодному разі. Лісом мають йти в Україні ті хто підтримують повзучу культурну окупацію ворожої росії, а не ті хто за українізацію України.а не пошел бы ты лесом
Я знаю українські пісні та українську історію. До кого звернена ця претензія?Але мені дуже гидко зараз,коли багато хто,хто навіть не знає ані українських пісень,ані творів,ані історії, вважає за дуже патріотичне вставляти свої "п'ять копійок" там де треба,та де не треба,тим самим розбурхуючи і так знервоване суспільство.
9 простих правил, яким має слідувати кожен харків'янин:
Дешевше позбавитись таких як ти, люмпенпролетарів, що хочуть щоб їм шось "сдєлалі".Сначала говна экономические разгребите
Я знаю українські пісні та українську історію. До кого звернена ця претензія?
та же хуйняВсегда по-умолчанию держу английскую раскладку, и запросы в google пишу на английском, потому что рунет параша, а уанета почти и нету.
Тоді це наклеп, бо я не відповідаю тим критеріям, що висвітлені у коментарі.До тебе
для чого мені писати на наріччі ворожої держави?научись для начала по-русски пейсать.
Тоді це наклеп, бо я не відповідаю тим критеріям, що висвітлені у коментарі.
Тоді май повагу до тих людей,які живуть з тобою в одній країні. Не все відразу. Ми не винуваті,що нам нав'язували багато часу розуміння того,что українська мова-це мова селюків. Не всім зараз так просто відразу взяти та перейти на державну мову . Не треба провокувати людей. Чи це не є зрозумілим для тебе?
Я нікого не провокую, просто висловлюю свою особисту точку зору. Якщо комусь вона не подобається - це не мої складнощі. Саме по собі нічого не робиться, до-речі.Тоді май повагу до тих людей,які живуть з тобою в одній країні. Не все відразу. Ми не винуваті,що нам нав'язували багато часу розуміння того,что українська мова-це мова селюків. Не всім зараз так просто відразу взяти та перейти на державну мову . Не треба провокувати людей. Чи це не є зрозумілим для тебе?