Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не обязательно. Назначьте на этот период директором другого учредителя.директоре в регпалате, а это можно сделать, после вступления в наследство наследников(((((
Назначаете управляющего и вперед.1. Якщо у складі спадщини є майно, яке потребує утримання, догляду, вчинення інших фактичних чи юридичних дій для підтримання його в належному стані, нотаріус, а в населених пунктах, де немає нотаріуса, - відповідний орган місцевого самоврядування, у разі відсутності спадкоємців або виконавця заповіту укладають договір на управління спадщиною з іншою особою.
2. Особа, яка управляє спадщиною, має право на вчинення будь-яких необхідних дій, спрямованих на збереження спадщини до з'явлення спадкоємців або до прийняття спадщини.
3. Особа, яка управляє спадщиною, має право на плату за виконання своїх повноважень.
По телефону. В каждом городе свой номер. Даже если этот город "Где-то рядом", как у вас по авой.А как позвонить в регпалату не подскажите.
По телефону. В каждом городе свой номер. Даже если этот город "Где-то рядом", как у вас по авой.
А как вы узнали?Речь о Харькове.
Я знаю.А как вы узнали?
Откуда?Я знаю.
Вот прям таки яОткуда?
И раскрою сразу все свои фишки
Подарю все штучки

Ну так а чего вы с ТС не общаетесь по телефону, ведь кроме вас двоих, только я воткнул сюда свою морду?Вот прям таки я
Ну сейчас я увидела и ответила, а позже, возможно, проснется мафия и как наотвечает!Ну так а чего вы с ТС не общаетесь по телефону, ведь кроме вас двоих, только я воткнул сюда свою морду?
Ну а раз воткнули уже, какие мысли по теме?

На вес или поштучно?****** торгую.
По объему.На вес или поштучно?

а почитать..Ну сейчас я увидела и ответила, а позже, возможно, проснется мафия и как наотвечает!
Ну а раз воткнули уже, какие мысли по теме?
Чтоб было что почитать - надо чтоб было кому и что написать.а почитать..