То все вірно, якщо врахувати що отой Порошенко ворог *****ам, які як відомо брати українцям.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну если ты его так любишь,можешь с ним и переспать... Только неизвестно кто кого в жо.у![]()
При Петру гривня зміцнішала та комуналка здешевшала на сотні %, Ротердам + та Дюсельдорф + для народу був, не для Порошенка з Ахметовим та Фірташем. Лише він справжній гетьман та лідер усіх чесних українців, великих патріотів!
Петро справжній бандерівець, засновник КДБШНОЇ партії Ригів, міністр в уряді Януковича, діти всі українською говорять, один правда у футболці з надписом RUSSIA, а другий одружений на громадянці РФ. І податки всі в Україну лише, не в офшори, навіть не в бюджет РФ.
Якщо ви проти гетьмана, ви агент Кремля, наркоман та їсте дітей одразу ж у пологовому відділенні!
Зачем так сложно изъясняться?И вот снова 31 декабря.
Сегодня в полночь я провожу ритуал прощания с врагами. Моими, моих друзей, семьи, народа и госудрства, врагами мирной жизни , радости и адекватности
Уверенно, с любовью и заботой и благодарностью - я возвращаюм всем врагам их душу и забираю себе и всему доброму народу моей страны наши души.
Я возвращаю себе и всем жителям Украины право жить, любить и развиваться так , как мы этого захотим. Я возвращаю души врагов им самим , к источнику всех душ и даю им полное право на их реальность никак не связанную с моей и нашей.
Я искренне прошу Творца простить меня , нас и моих врагов за все произведенное зло.
Я благодарю Творца за достоинство, силу , и единство, которые Он вернул в Украину!
Да свершится все по воле Творца!