Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
И буду посылать на йух при каждом твоем закидоне! Понял, порчак золотушный?
А пока на, получай боянчик!
Присоединяюсь.
ПиСы. Только йух правильно пишется не так. Нужно еще грамматику и пунктуацию соблюдать (это еще сегодня не упоминалось?).

Тим Златкин
12 мин. ·
Выходя в тамбур, слышишь:
- Будет мне какой-то "пиджак" рассказывать как не бухает на фронте!..
И тут мгновенно затыкается, бросает окурок:
- Виноват, старлей, прости.
- Нож сними с пояса и в рюкзак спрячь.
- Слушаюсь. Больше не буду.
А вы говорите "аватары" воспитанию не поддаются))
Рядом всегда просто должен быть офицер ("пиджак" ещё называют), оно и спокойнее, и по Уставу.

Волонтери виклали докази участі сержанта ЗС РФ в окупації Криму та війні на Донбасі (Відео)

23:00 | 12.06.2015 |
Волонтери-дослідники команди InformNapalm провели чергову OSINT-розвідку (від англ. Open source intelligence, OSINT — одна з розвідувальних дисциплін. Включає в себе пошук, вибір і збір інформації, отриманої із загальнодоступних джерел і її аналіз) соціального профілю кадрового російського військовослужбовця сержанта-артилериста 32-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ, який був помічений у бойових діях на Донбасі.

Далі наводимо текст їхнього дослідження:

«Відзначимо, що профіль російського інтервента з 32-ї омсбр опинився в нашому розпорядженні завдяки пильності одного з читачів InformNapalm (DikaKopeykin) 11 червня. Приступивши до його попереднього вивчення, з’ясувалося, що сторінка інтервента вже близько тижня розкрита українськими блогерами, але представлені ними в «Твіттері» уривчасті записи не приведені у систему, відповідно інформація загубилася в інтернеті, так і залишившись нереалізованою.

У результаті вивчення повного спектру залишеної в соціальному профілі інформації (фотографії, відео, статуси, коментарі, прив’язки до місцевості та багато іншого) вдалося встановити деякі деталі «кримсько-українських відряджень» і послужного списку російського військовослужбовця за період 2014-2015 рр.

Перейдемо до деталей. Сержант Степан Потиліцін (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
або архів:
).
Россійскійвоеннослужащій-контрактник 32-ї окремої мотострілецької бригади (в / ч 22316, місце дислокації — Новосибірська область, м Шилово), Центральний військовий округ.

Він числиться у взводі управління гаубичного самохідного артилерійського дивізіону в / ч 22316 (та ж 32-га МСБр) і відповідає за коректування вогню вогневих засобів дивізіону (152 мм САУ 2С3 «Акація»). З початком російської інтервенції та окупації кримського півострова С. Потиліцін в лютому 2014 року в складі свого підрозділу був перекинутий з Сибіру до Криму, про що свідчать ряд фотографій, у тому числі посвідчення до медалі МО РФ «За повернення Криму», видане на його ім’я на підставі наказу МО РФ №219 від 17 квітня 2014 за підписом начальника управління кадрів Центрального військового округу генерал-майора А. Нестерова. Після «кримської відрядження», підрозділ С. Потиліціна було повернуто на місце постійної дислокації.

2 липня 2014 почалося чергове, цього разу «українське відрядження» С. Потиліціна, про що свідчить припис №1041 з відкритою датою повернення, виданий на його ім’я начальником штабу в / ч 22316 підполковником Р. Насибуліним на підставі розпорядження начальника штабу 41 -й загальновійськової армії Центрального військового округу 1 липня 2014 №41 / 268 / 9-10 з приголомшливим формулюванням «для надання сприяння прикордонним органам ФСБ».

4 вересня 2014 С. Потиліцін, перед перекиданням з Ростовської області на український Донбас змішаного дивізіону (у складі батарей САУ «Акація» і РСЗВ «Град») батальйоном-тактичної групи 32-й омсбр, підписує стандартне «зобов’язання — про нерозголошення інформації обмеженого доступу ».

Те, що С. Потиліцін у складі свого підрозділу в кінці літа на початку осені 2014 перебував на Донбасі, підтверджує серія знімків і відеоролики з його ж профілю. На фотографіях можна побачити російських солдатів у бойових польових умовах, які одягнені в нестатутну військову форму, характерну для бойовиків «Новоросії» з білими розпізнавальними пов’язками та іншими непрямими ознаками. Але найбільш цікавими і переконливими свідченнями є фотографії сержанта С. Потиліціна, зроблені в районі Амвросіївки, у тому числі біля поста ДАІ, який був упізнаний користувачами «твіттера».

Перше українське відрядження С. Потиліціна закінчилася на початку жовтня 2014 року. За підсумками літньо-осінніх «походеньок» в Україні він був нагороджений черговий медаллю — «За військову доблесть», на що вказує фотографія з його фотоальбому, завантажена 10 травня 2015.

Після піврічної перерви і проходження додаткової підготовки у Волгоградській області (імовірно, на полігоні «Прудбой», де більше року ведеться злагодження БТГр, що готуються до «українським відряджень»), С. Потиліцін і його підрозділ на початку травня були знову перекинуті до прикордонного з Україною району Ростовської області РФ».

Откровения российского наемника-диверсанта: «Меня считают исчадием ада»

Та ладна... К Владимиру1 претензий не имею. Сам иногда не успеваю прочесть всю ленту. А его баяны всегда оживляют тему:d Надо пгонять и пгостить. Просто отметить это, как особенность данной темы или конкретного ника. Володя- баянист, Вибурнум - зануда, Лиса - вымогатель сока, Лилит - каратель русни. Узнаваемые люди. Их менять - только вредить.:D
Спасибо за понимание.
Я воспринимаю высеры крайней плоти (капюшон по народному) :D как что то неизбежное. Снег зимой, дождь осенью.
Пусть все будет так, как есть, веселее тема выглядит и пар можно выпустить.:D

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Патриот обрастает "друзьями", проявляя удовольствие.
Вот через таких запроданцев страна и сидит в гавне

Я тебя отучу боянить, читать форум перед тем, как коснуться клавиш.
Другой цели в отношении тебя у меня нет.
Но этой достигну, будь уверен.
Боян - танцуешь.
Отсчёт уже пошёл.

Brass, ты когда кого-то поучаешь, так сам хоть своих же принципов придержуйся, иначе выглядит это, как минимум, глупо. А то декларируешь, что хочешь сделать лучше для ветки, а получается - наливаешь лишних какашек на несколько страниц. Т.е. цели не достиг, а лишь ввязался в перепалки. Как-то это не походит на благодетеля...

Я лично за то, чтобы Владимир и Хоттабычь продолжали свое дело. Я, благодаря Владимиру, получал позитив еще во время только начала ****стких козней. Так что, полезным делом занимаются. Так держать!

1978891_735754269869134_1791294987731224606_n.jpg

Заходить до хати
мурло волохате
прямує до ліжка
малого дитяти
рученьки хрум, хрум, хрум...
ніженьки хрум, хрум, хрум...
вилізли очі
спокійної ночі.

Юзер, шоб ты ****! У меня сегодня ночь примерно так и прошла. Комары устоили мне геноцид, а я - им. Всем привет!

Автоматы сняты с предохранителей, патроны - в патронниках… «Маэстро» - Леонид Быков – переворачивается в гробу…

getImag.webp

Юзер, шоб ты ****! У меня сегодня ночь примерно так и прошла. Комары устоили мне геноцид, а я - им. Всем привет!
шо, тоже вкусный для комаров?
Викторович, тут вопрос назрел: вам в школе на лето читать задавали? По укр.литературе? Программа то новая, даже для украины, а уж что у вас там то загадка вообще? Ваши освитяне имеют какие-то связи с Украиной, по программе, или только местные указания выполняют? Так получилось, что я прошарилась и на последнеесобрание не попала, так боюсь всякие карты-атласы покупать заранее, чтоб в просак не попасть- вдруг не катят. Вот за вас и вспомнила.

Автоматы сняты с предохранителей, патроны - в патронниках… «Маэстро» - Леонид Быков – переворачивается в гробу…

"Идёт охота! Здесь русские из России охотятся на русских из Украины… Русские из Украины несогласны с таким "поворотом" событий и, в свою очередь, охотятся на "охотников"..."

Вся суть "гражданской" войны на Донбассе двумя предложениями. Добавить нечего.

Не сомневался в вашей склочности и себаритстве. Можете не подтветждать это лишний раз. Мне не интересны наблюдения за климактерическими расстройствами психики у женщин...
А теперь еще придется наблюдать, как вы будете плеваться слюной в мой адрес, лишь бы последнее слово было за вами. Зануда, одним словословом:d Мелочная, завистливаязавистливая, закомплексованная зануда. Ведь давно известно, что индивидуум обвиняет других в том, что ему не нравится в себе.
ох нихрена себе! А че мелочная, она тебе должна что-то,че завистливая, че закомплексованая? Ну занудная еще соглашусь, скорее по немецки дотошная. Но со всем остальным-перебор.

вчера про другое слово где-то видела, может и в этой теме: "Это ж надо знать значение этого слова и не знать как оно пишется!"

Мне вот интересно, они реально не понимают, или просто пишут потому что дана такая установка?
Зашла я вчера к этому ХЕРсанову на страницу в ОК (а у меня одна страница по работе и там не видно пол) ну, шала посмотрел, таки ******, путенпрезидентмира. Ну зашла та и вышла, через 3 мин
Какой нахрен смотриш ты разберись у себя дома сперва ***** ****ий
я и охренела от агрессии и наглости такой, ну без лишних слов отправила ему и в ЧС

stalin_10788602_orig_.webp

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу