Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Хотабка - твой любимчик, Портников, рассуждает
Кілька місяців поспіль газпромівські функціонери переконували Україну і світ, що питання про транзит газу через українську територію закрите. Рішення будувати "Турецький потік", ухвалене особисто Володимиром Путіним, мало засвідчити про серйозність російських намірів. Пише Віталій Портніков для "Радіо свободи".
У "Газпромі" радили європейцям подбати про побудову газопроводів від кордонів Туреччини – мовляв, ніяких інших альтернатив для отримання російського газу у європейських клієнтів просто не залишиться. А коли представники Єврокомісії напрошувалися нагадати росіянам, що таке зухвальство просто не передбачене чинними контрактами, у Москві почали відверто глузувати з критиків, не здатних зрозуміти, що український потяг пішов назавжди. Небажання європейських країн добудовувати міфічний газопровід із Туреччини пояснювали політичним тиском на Росію – ось, мовляв, бажають зберегти її залежність від України всупереч здоровому глузду.
І от після усіх цих самовпевнених заяв президент Володимир Путін дає голові правління "Газпрому" Олексію Міллеру доручення провести з Україною переговори про продовження транзиту російського газу через українську територію після 2019 року. Міллер, звичайно, намагається зробити вигляд, що "Газпром" зберігає жорстку позицію і ніколи не погодиться на невигідні умови. Але нагадаю, що ще кілька днів перед цим у "Газпромі" взагалі не бажати чути про жодні умови переговорів. Не буде транзиту – і баста!
Що ж трапилось? А нічого особливого. Сутність ситуації саме в цьому. Всі заяви про те, що "Газпром" може обійтися без українського транзиту – звичайнісінький блеф. І справа навіть не в тому, що росіяни не можуть постачати газ, ігноруючи українську трубу. А в тому, що немає ніякої необхідності її ігнорувати. Бажання закрити український транзит – це і була політика. Бо з економічної точки зору не зрозуміло, для чого викидати мільярди доларів для будівництва маршрутів, які дублюватимуть вже існуючі. Тим більш, що нові газопроводи все одно не можна повністю заповнити сировиною.
У "Газпрому" – у зв’язку із подешевшенням нафти, європейською енергетичною політикою та конкуренцією зараз не прості часи. Російський бюджет також не залишає можливостей для викидання мільярдів на морське дно. І в цій ситуації Путіну залишається тільки подивитися в очі реальності й пустити сльозу. Газовий блеф добігає кінця.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

CIfA6EoWcAA7baH.webp

Останнє редагування:
Отличный клип про ветеранов. Думаю, что они везде одинаково тяжело проходят адаптацию к мирной жизни...

Скажите, а Вы конкретно чем сейчас занимаетесь? Или это сообщения по теме ветки о вторжении войск РФ?
а на что это по вашему похоже?
призыв следовать правилам не есть нарушение правил, ваш КО
охлократия.

Не занимайтесь подменой понятий.
там пол шага всего от одного до другого

У нас кто-то ветеранами занимается?
Реабилитация/адаптация?
А то как бы есть инфа, что всем глубоко *****.
занимаются, здесь кидали както откровения анонимные ветерана, он писал что ходит на всякие мероприятия, хз насколько это массово

На флуд похоже. Совершенно не по теме.
Или Вас помошником шерифа назначили за порядком здесь следить?
Вот с себя и начните - не флудите и пишите только по теме.
Примером для всех будете, ага.
А вот это зачем флудить?
Для чего это мнение?

занимаются, здесь кидали както откровения анонимные ветерана, он писал что ходит на всякие мероприятия, хз насколько это массово

Какой-то аноним, как-то тайно, кому-то на фейсбук написал. Звучит?
Петроф, у жены спросить можешь? Я думаю, в ее кругу инфа будет.

На флуд похоже. Совершенно не по теме.
Или Вас помошником шерифа назначили за порядком здесь следить?
Вот с себя и начните - не флудите и пишите только по теме.
Примером для всех будете, ага.
флуд, это когда у тебя 800+ сообщений в теме
https://www.kharkovforum.com/misc.php?do=whoposted&t=4333708

90% из которых - это оффтоп

не флудите и пишите только по теме.
это вы наверное комуто другому хотели написать ;)

Народ, давайте резко закончим ****о по кругу развозить. Тема только-только в норму пришла. Я - спать.

Какой-то аноним, как-то тайно, кому-то на фейсбук написал. Звучит?
Петроф, у жены спросить можешь? Я думаю, в ее кругу инфа будет.
нет, не фейсбук, а двач
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

вот архив, но я читал выдержки

Сразу после дембеля пошёл становится на учёт в военкомат, там висел стенд с инфой, пока ждал очереди из ссущихся призывничков со справочками про болячки прочёл всякие там телефоны + замполит батальйона на фейсбуке запилил группу, где выкладывал всякие полезности. В итоге с военкомата позвонил в районный собез, рассказали как оформлять льготы, и заодно дали телефон. Я туда набрал, принёс документы, уехал с женой в санаторий в Трускавец на две недели. Там отдохнул *****тейше, боже, после ****его совка Луганды там просто рай, потом как вернулся позвонил соцработник района, пригласил на встречу. Ну я пришёл, мне там начали затирать про ПТСР, какой я теперь опасный для общества, как мне нужна социальная адаптация, и дали страничку на фейсбуке союза ветеранов АТО, я там с пацанами закорешился, ездим вместе на рыбалку, вчера картины рисовали и лепили всякую ***ню, типа в игровой форме всё, тяночки ходят чаем поют, сидишь такой герой ****ос, сегодня вечером на шару в театр пойду вот. Короче приятно и прикольно. Главное не замыкатся в себе, возможностей реабилитаций куча

я вам отвечу вот этой замечательной цитатой
Какое Вам дело, кто и сколько пишет? За собой последите.

Останнє редагування:

Заходить до хати
мурло волохате
прямує до ліжка
малого дитяти
рученьки хрум, хрум, хрум...
ніженьки хрум, хрум, хрум...
вилізли очі
спокійної ночі.

нет, не фейсбук, а двач
Я про ветеранов, у которых война оставила глубокий психический след.
Ими кто-то занимается?

11061997_1153093704704546_687630818660080711_n.jpg

Останнє редагування:
Роман Бочкала
6 ч. ·
Боевики ЛНР меняют тактику. Сообщение жителя Алчевска. "У нас в городе, за вчера и сегодня, количество сепаров резко уменьшилось. Еще месяц назад они перекидывали людей и технику особо не стесняясь. Часто через город. А сейчас они начали прятать свои передвижения, стараясь не въезжать в город".

Заходить до хати
мурло волохате
прямує до ліжка
малого дитяти
рученьки хрум, хрум, хрум...
ніженьки хрум, хрум, хрум...
вилізли очі
спокійної ночі.
:eyecrazy:

Сегодня промелькнуло, что пидоШАРИЯ арестовали...? Фейк или таки допиз***ся?

Назад
Зверху Знизу