27.08.14 вторжение войск РФ

21 січня 1881 року народився Степан Чарнецький — український поет, театральний режисер

Сучасники Чарнецького оцінювали його хто як декадента, хто як глибокого лірика, хто як майстра пісні, інші як театральну зірку. Але в історії та в народній пам’яті він залишається автором пісні «Ой у лузі червона калина», що стала неофіційним гімном українців.

Чарнецький написав її буремного 1913 року, у часи зародження січового стрілецького руху. Січові стрільці понесли її дорогами визвольної війни, вона розлетілася Україною, сподобалася людям, набула широкого розголосу, стала дійсно народною.

Із початком російського повномасштабного вторгнення у лютому ця пісня набула популярності в усьому світі, її виконують рок-легенди, посівши перші сходинки в музичних чартах. Наразі «Ой у лузі червона калина» є символом незламності українців, нашої боротьби за державність та свободу.

Переглянути вкладення 13219173

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

https://www.kharkovforum.com/threads/ukrajinska-muzika.4880401/page-322#post-71039452

 
Наталія Юсупова

Декілька днів уважно передивляюсь інформаційний контент:
  1. Дуже багато російських «опозиціонерів». Нащо??? Більшість росіян їх не дивиться, для кого вони кожного дня розказують, що не всі росіяни погані, про Путіна та взагалі, яка ситуація складається? Цих россіян стає все більше і більше, знову на тіж граблі?
  2. Дуже багато непрофесійного контенту. Якісь блогери, бізнесмени, артисти, мальфари, гадалки, всякі самозакохані радники. Всі знають, що треба робити і як треба воювати.
  3. Дуже мало жіночого контенту. Ведучі, небагато політичних виступів, трохи волонтерів і багато росіянки Латининоі. І все. Чому? Жінки воюють, жінки бойові медики, жінки волонтери, жінки політики, багато жінок в різних сферах діяльності.
  4. Жахлива кількість програм про Путіна особисто. Його дитинство, що він їсть, що він думає, що він зранку робить, як лягає спати, як ходить до туалета і т.д. Треш! Нащо? Путін вбивця! Я не розумію кому цікаво його дитинство та його сніданок?? Ніхто не знає, що він думає, ніхто. Хай він... Зрозуміло, що говорити треба стосовно війни та ситуації вцілому. Але персонально кожної хвилини обговорювати вбивцю – це занадто.
  5. Цілком інформаційна війна більше схожа на дурдом. Ніякої послідовності. Для мене, як для громадянки багато незрозумілого. На загальному Марафоні ТВ, от все чудово і прямо завтра перемога. Дивишся виступи військових, так до перемоги ще дуже довго.
Мені не вистачає правди, все казати неможна, але і замовчувати все неможна. Мало кажуть про поранених, загиблих. Не треба казати кількість, просто кажіть, що кожного дня Україна несе людські втрати. Щоб люди знали. Показуйте фото загиблих.

Багато людей не відчувають війну. Це погано.
 
Ответ Байдена на стенания в москальских болотах об угрозе для России танков как наступательного вооружения:

"Нет никакой наступательной угрозы для России если российские войска вернутся в Россию".
 
Олег Пономарь: ...И почему теперь нам не радоваться Леопардам и Абрамсам?
То хтось так його тролить навмисно, потім про збіднений уран почне вкидати... Ніхто самим обіцяним танкам на радіє -- радіють підтримці від цивілізованих та спроможних партнерів, так само як радіють підтримці простих людей, які прагнуть, щоби їх лідери посилили цю підтримку!

А щодо нових танків, літаків, та іншої зброї -- то це інструмент, який треба опанувати та задіяти для того, щоби вберегти життя людей та державу від варварів російських, які, дійсно, вже готові своїх підневільних замість ракет та снарядів на смерть жбурляти, близнюків чи ні -- без різниці. То ж, чим скоріше росія буде побита на полі бою, тим більше можливість зберегти життя навіть самих ординців.
 
Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу